5 things die You Need to Know About IBS en zwangerschap

February 23

Ja, u kunt worden zwangere met IBS

Een gemeenschappelijke bezorgdheid onder vrouwelijke patiënten van het Slechtgezinde Syndroom van de darm is, "Hoe zal dit invloed op mijn zwangerschap?" Waarheid van de zaak is in vele opzichten die zal het niet. IBS zal niet van invloed op uw vermogen om zwanger te raken, noch zal het de moeite van de baby. Helaas, die het zal de moeite is u, de mama te zijn. Onvoorspelbaar, IBS kan wax of afnemen tijdens de zwangerschap, net als het op een dagelijkse basis. Tijdens de zwangerschap zijn veel van de stoffen die moeten worden vermeden met IBS in het algemeen verboten met inbegrip van cafeïne en alcoholen.

Buik pijn en IBS

Elke vrouw die zwanger is geweest kan betrekking hebben op de doodsangst van buik pijn tijdens de zwangerschap. Elke kleine steek in het eerste trimester is gearbeid, me af als er mogelijk iets mis met je baby. Laat niet IBS maagpijn overschaduwen uw vreugde van zwanger. IBS produceert dezelfde soort ongemakkelijk kramp die kan worden geleden met zwangerschap problemen, maar ze zijn niet hetzelfde. De beste verdediging van de zwangere vrouw is de wetenschap dat ze heeft IBS, en de mogelijkheid om de IBS flare-ups bespreken met uw arts, zodat ze kunnen het onderscheid tussen zwangerschap of IBS problemen maken kan. Haal diep adem en wees gerust, door het tweede semester drop uw risico's van het losmaken van de baby dramatisch en hopelijk uw krampen stopt triggering zowel geestelijke als fysieke pijnen.

Zwangerschap supplementen

Een prenatale vitamine genomen dagelijks is belangrijk, maar je kan last meer van de effecten. Veel prenatale vitamines kunnen leiden tot constipatie, die wordt versterkt met Prikkelbare darmsyndroom. Verhogen van uw vochtinname is van vitaal belang om jezelf en baby gehydrateerd te houden. Zwangere vrouwen moeten verbruiken 8-oz. minstens acht glazen water per dag, niet met inbegrip van uw andere dranken. Ook hebben IBS patiënten vaak een kast vol recept medicatie voor maagkrampen, diarree en obstipatie. Neem een recept medicatie tijdens de zwangerschap niet zonder eerste het door uw verloskundige. Hij zal zitten kundig voor bieden een veilig alternatief waarmee u verlichting van uw symptomen.

Zwangere vrouw IBS dieet

De spinazie en sinaasappelsap breken! IBS moeders moeten zorgen voor een gezonde voeding die ook buik vriendelijk, met inbegrip van folic zuur, vezels en calcium rijk voedsel. Tijdens een zwangerschap is het verstandig om het elimineren van cafeïne, alcohol en kunstmatige zoetstoffen uit uw dieet, waarvan bekend is dat IBS triggers. Een toename van de vezel rijk voedsel zoals volkoren en fruit zal helpen verminderen uw opgeblazen gevoel en obstipatie, die gemeenschappelijke zwangerschap effecten, alsmede de IBS-symptomen. Als misselijkheid toeslaat, ga naar de baby friendly kuren zoals voedingsmiddelen met gember of harde snoepjes zoals pepermunt. Uw darmen en uw baby zal dank u!

De gezondheid van baby

Don't worry, mam, IBS zal niet van invloed op de gezondheid of geboorte gewicht van uw baby. Je baby zal haar voedingsstoffen direct uit haar navelstreng zuigen. Ons lichaam ervoor te zorgen dat onze baby wordt gevoed eerst, wat betekent dat je alleen maar de overgebleven voedingsstoffen van wat je eet. Dit is de reden waarom meer supplementen en vitamines dus belangrijk tijdens de zwangerschap zijn! De enige manier IBS kan invloed hebben op de gezondheid van uw baby is als u laat u krijgen uitgedroogd. Uitdroging is een gemeenschappelijk effect van langdurige diarree en kan daadwerkelijk leiden tot constipatie. Tijdens de zwangerschap moet je coolste accessoire een fles water!


gerelateerde artikelen