Campings in de buurt van Safford, Arizona

March 25

Safford, een stad van ongeveer 9,500, is in het land van de hoge-woestijn van d'Azur Arizona's: Gila River Valley. Rondom de stad zijn talrijke bergketens, met inbegrip van de Gilas in het noorden, Pinalenos in het westen, Dos Cabezas naar het zuiden en de Peloncillos naar het Oosten. De stad ligt ten zuiden van de uitgestrekte San Carlos Apache Indian Reservation en een gemakkelijk rijden van verschillende wilde natuurgebieden, met inbegrip van Coronado en Apache-Sitgreaves nationale bossen. Kampeerders plan een bezoek aan Safford kunnen kiezen uit zes campings--twee voor RVs alleen--binnen een straal van 20 mijl van de stad.

Lexington Pines Resort

Iets meer dan een mijl ten westen van Safford van city is center Lexington Pines Resort, een Gemeenschap die is ontworpen om te dienen degenen die 55 jaar of ouder. Het hele jaar door resort is deel Stacaravan Gemeenschap met 140 sites voor langdurig ingezetenen en deel RV park met 54 full-aansluiting sites voor verblijven voor korte tijd. RV sites gemiddeld 30 door 50 voeten en hebben van ten minste één boom per site. Alle Lexington Pines wegen zijn verhard en goed verlichte. Faciliteiten omvatten gated veiligheid, kabel-TV, een clubhuis met volledige keuken en groot scherm TV lounge. Andere eigenschappen omvatten oefening faciliteiten, Sjoelen rechtbanken, hoefijzer kuilen, douches, toiletten en een munt Wasserij. Kleine huisdieren zijn welkom.

Safford RV Resort

Gereserveerd uitsluitend voor RVs, ligt Safford RV Resort 2.8 mijl ten zuidwesten van het centrum van Safford. Zijn 92 campings hebben volledige aansluitingen, met inbegrip van kabel-TV en Wi-Fi. Zeven sites zijn pull-throughs die beter geschikt voor grotere installaties. Nabijgelegen attracties zijn onder andere Kachina Mineral Springs en Mount Graham International observatorium, die aan de oostelijke basis van 10,720-voet Mount Graham zit. In het midden van de camping is een 2.500-square-foot clubhuis met een volledige keuken, wasruimte en douches. Andere faciliteiten omvatten een verwarmd openlucht zwembad, hot tub en toiletten.

Roper Lake State Park Campgrounds

Roper Lake State Park, 6 mijl ten zuiden van Safford, heeft drie gebieden van de camping. Hoewel 30 hectare Roper Lake is zowel van het park naamgenoot en haar centrale attractie, zijn een van de hoogtepunten van het park zijn natuurlijke warmwaterbronnen. Recreatieve activiteiten in het park omvatten varen, wandelen, vissen en zwemmen. De Hacienda camping heeft 20 campings, die allemaal water en elektriciteit, evenals een picknick tafel en vuur ring. Cottonwood camping heeft 25 plaatsen met water en elektriciteit, evenals picknicktafels en ringen van de brand. Gila camping heeft vijf enkele primitieve campings, een groep kampeerterrein met 14 sites en vijf verhuur van hutten. Andere faciliteiten op het park zijn een visitor's center, cadeauwinkel, toiletten, douches, een boot helling en dump station.

Arcadia Camping

Oorspronkelijk opgericht als een kamp voor depressie-era Civilian Conservation Corps werknemers, heeft Arcadia camping in Coronado National Forest 20 campings beschaduwd door stands van ponderosa pines, Gambel eiken en Arizona walnut bomen. Geschikt voor tenten of kleine, op zichzelf staande RVs, opnemen campings 19 individuele sites en één groep camping site. Twintig mijl ten zuidwesten van Safford, heeft de camping geen koudwatervoorziening, dus van plan op de verpakking wat water dat je denkt dat je nodig hebt. Kampeerders hebben toegang tot het gewelf van de toiletten. Aan de rand van de camping is de route van Arcadia Trail, die de steile hellingen van Mount Graham klimt.


gerelateerde artikelen