AIDS & Herpes zwembad veiligheid

December 30

AIDS & Herpes zwembad veiligheid

De Centers for Disease Control and Prevention, ook wel bekend als CDC, waarschuwt zwemmers over kiemen in zwembaden. Bevat volgens studies uitgevoerd door de CDC, een alarmerend 1 op de 12-zwembaden, waaronder communautaire zwembaden, parasieten die gezondheid kunnen beïnvloeden. De meeste ziekten als gevolg van besmet zwembad water worden veroorzaakt door mensen slikken van water met de meest voorkomende bron van kiemen, ontlasting of urine.

Definiëren van HIV en AIDS

U kunt benieuwd over veiligheid bij het zwemmen in dezelfde groep als iemand met aids, AIDS of humaan immunodeficiëntie virus besmet, bekend als HIV. AIDS wordt beschouwd als de laatste fase van HIV-infectie. AIDS resultaten in iemands onvermogen te bestrijden van infecties, kanker en is uiteindelijk fataal. De werkelijke oorzaak van het HIV-virus is nog in de studie, maar AIDS.gov verklaart dat het beïnvloedt en aanvallen van het lichaam van de T-cellen en CD4 cellen, verantwoordelijk voor het verstrekken van een front-line verdediging tegen bacteriële en virale en fungale infecties. Een persoon kan worden gediagnosticeerd met HIV en hebben geen symptomen, maar de voorwaarde leidt vaak tot de ontwikkeling van AIDS.

Wat is Herpes?

Herpes is een virus dat leiden allerlei lichamelijke reacties en voorwaarden tot kan. Herpes simplex is de meest voorkomende, maar er tientallen van virale infecties veroorzaakt door deze vorm van het virus zijn. Herpes zijn seksueel overdraagbare aandoeningen, ook wel bekend als SOA's, volgens de Centers for Disease Control and Prevention. Genitale herpes zijn gewoonlijk aangetroffen in mensen met meerdere seksuele partners. Herpes kan worden overgedragen via seksuele activiteit of overdracht van besmette vloeistoffen door open huid wonden.

Bronnen voor AIDS of HIV-besmetting

Overdracht van bloed is een belangrijke bron van verontreiniging van HIV. Echter bloed dat in zwembad water krijgt verspreidt en is meestal gedood door chloor gebruikt voor het reinigen van zwembad water. De CDC stelt dat er geen gegevens van iemand met HIV besmet te raken als gevolg van bloed in zwembadwater gevonden. Daarom, zwembaden die goede saldi van chloor aan gallons water bieden produceren een zeer gering gevaar voor besmetting van het HIV-virus. Op sommige locaties, kunnen echter zwembaden worden gesloten voor een korte periode van tijd na een lekkage van de bekende bloed tot ongerustheid voor openbaar gebruik.

Herpes en zwemmen

Het is zeer onwaarschijnlijk dat u zal worden besmet met het herpesvirus alleen maar omdat je hetzelfde zwembad of bubbelbad water gedeeld met een persoon besmet met een herpes virusstam, Herpes.org wordt ingegaan. Om het herpesvirus om te reizen van de ene persoon naar de andere, moet het virus het lichaam binnenkomen via een open wond. Het virus kan niet het lichaam invoeren door absorptie via ongebroken huid. Chloor en chemische stoffen gevonden in de meeste zwembaden, bubbelbaden en kuuroorden zijn genoeg om virus ziektekiemen te doden.

Zwembad veiligheid

Hebt u van AIDS of herpes, u zal niet verspreiden uw conditie aan anderen alleen door zwemmen in hetzelfde zwembad water, stelt de New York State Department of Health. Vermijd echter seks in zwembaden of bubbelbaden als een kwestie van beleefdheid voor anderen. Besmettelijke ziekten zoals AIDS en herpes virale infecties overdracht van lichaamsvloeistoffen zoals vereisen besmet speeksel, slijm of sperma, ongeacht de locatie. Chlorine zwembaden adequaat door correct evenwicht tussen chloor en zuur aan hoeveelheid gallons in het zwembad en maak regelmatig schoon.


gerelateerde artikelen