Een vloeibare dieet dat werkt

April 17

Een vloeibare dieet dat werkt

Vloeibare diëten kunnen worden voorgeschreven vóór en na de operatie, na dental-werk of tijdens ziekten waar voedsel wordt niet getolereerd. Vloeibare diëten, echter worden steeds meer gebruikt als een dieting methode voor het snelle verlies van het gewicht in een korte periode. Volgens de website elke dieet zijn vloeibare diëten vasten methoden waarin voedsel wordt beperkt of beperkt in het voordeel van het drinken alleen vloeistoffen. Hoewel gewichtsverlies meestal resultaten, is het meestal in de vorm van water als gevolg van weinig calorieën en de inname van nutriënt eisen. Raadpleeg een arts alvorens aan te vangen een vloeibaar dieet, dat tot schadelijke gezondheidseffecten leiden kan.

Variaties

Vloeibaar dieetplannen variëren naar gelang van hun bestemming. Elk dieet beschrijft een vloeibaar dieet waarin sappen voornamelijk verbruikte langs met water en mogelijk maaltijd-vervangende drankjes gemaakt van poeders zijn. Oorspronkelijke vloeibare diëten bestond meestal uit zeer low-calorie-inname voor zwaarlijvige patiënten gebruikt om te helpen bij gewichtsverlies en verwijderen van schadelijke voedsel-omgevingen. Faculteit van de psychologie van de Vanderbilt Universiteit meldt dat vloeibare diëten zijn veranderd sinds de decennia en veel programma's bieden plannen die meer calorie zijn en nutriënt-dichte. Voorbeelden zijn Slim-Fast of Medi-Fast shakes die bestaan uit koolhydraten, eiwitten en vetten voor goede voeding en gevoelens van verzadiging.

Gezonde vloeibare voeding

Hoewel de voordelen en effectiviteit van vloeibare diëten varieert tussen individuen, een vloeibare dieet dat werkt het meest effectief is voedselrijke en medisch toezicht heeft. Vloeibare diëten moeten worden uitgevoerd gedurende een korte periode overal variërend van één tot zeven dagen afhankelijk van de gezondheidsbehoeften. Zelfs op vloeistoffen meer dan een paar dagen vasten kan negatieve gezondheidsrisico's, met inbegrip van misselijkheid, flauwvallen en elektrolyt onevenwichtigheden veroorzaken. Het selecteren van een korte termijn vloeibare voeding naar een programma van het gewichtsverlies jump-start als een overgang naar een gezonder dieet en levensstijl de gezondste optie is. Bovendien, vloeibare diëten die bestaat uit alleen water vasten is niet veilig en biedt geen voedingsstoffen voor het lichaam riskeren voedingstekorten. Vloeibare maaltijden moeten worden verbruikt op regelmatige tijdstippen gedurende de dag energie hoog houden en voorkomen van schommelende bloedsuikerspiegel.

Maaltijdvervangingen

Een vloeibare dieet dat werkt moet bestaan voornamelijk uit sappen gemaakt van verse vruchten en groenten, smoothies en maaltijd-vervangende shakes. Sappen gemaakt van producten bevatten essentiële vitaminen en mineralen nodig voor normale lichaamsfuncties en hormonale evenwicht. Ze zijn nog steeds lager in calorieën, echter, en bevatten geen de vezel van hele vruchten en groenten. Vandaar, het toevoegen van in smoothies en shakes van de maaltijdvervanging die bereid zijn met water, magere melk of zuivelproducten alternatief, fruit en proteïne poeders biedt extra calorieën en voedingsstoffen. Proteïne poeders die is een essentiële voedingsstof nodig in het lichaam voor de groei en het herstel van spierweefsel. Naast de verhoging van de stofwisseling, helpt eiwit ook om het verzadigen van de eetlust te voorkomen gemeenschappelijke honger hunkeren naar.

Overwegingen

Vloeibare diëten moeten nooit worden uitgevoerd zonder medisch toezicht. Volgens Vanderbilt University varieert het slagingspercentage van vloeibare diëten tussen individuen. Patiënten op medisch toezicht plannen kunnen profiteren van vloeibare diëten en verbetering van de symptomen van diabetes, hoge cholesterol en hoge bloeddruk evenals minderen van obesitas. Veel negatieve gevolgen kunnen ontwikkelen ten gevolge van slecht uitgevoerde vloeibare diëten met inbegrip van vertraagd metabolisme, vermoeidheid, duizeligheid, misselijkheid, spijsverteringsstelsel verstoort, onregelmatige hartslagen en verlies van spiermassa.


gerelateerde artikelen