Circulaire uitslag in de luier gebied op een Baby

April 2

Luieruitslag is normaal en wordt ervaren door elke baby, volgens AskDrSears.com. In veel gevallen kunnen de huiduitslag worden behandeld door een crème of zalf met medicatie zoals witte zinkoxide of petroleum. Ongebruikelijke uitslag, zoals die wordt weergegeven in een circulaire patroon, wellicht een specifieke onderliggende oorzaak en speciale verzorging nodig hebben.

Anti-Ring

Een voedselallergie of gevoeligheid kan veroorzaken een cirkelvormige rode huiduitslag rond de anus van je baby na een stoelgang. Volgens «««AskDrSears.com, kan dit soort huiduitslag worden veroorzaakt door zure voedingsmiddelen zoals sinaasappelen en tomaten. Als u denkt de uitslag van uw baby wordt veroorzaakt door een voedselallergie dat, elimineren het verdachte voedsel uit haar dieet om te zien of dat helpt. U moet houden het elimineren van voedingsmiddelen totdat u de boosdoener gevonden. Als u borstvoeding geeft, probeer elimineren van verdachte voedingsmiddelen uit uw eigen dieet, zoals het voedsel dat u eet uw melk kunnen beïnvloeden.

Ringworm

Ringworm is een schimmel infectie die komt het meest bij kinderen ouder dan twee jaar, maar het kan voorkomen bij baby's ook. Het wordt gekenmerkt door schilferige ronde patches die niet uitgaan aan de ronde, maar groeien tot de vorm van een rode ring rond een soepele centrum. Volgens Babycenter, kunnen deze patches overal voorkomen. Je baby kan ze ervaart in zijn luier gebied besmette handdoeken te gebruiken of kleding. Zijn arts hem zal onderzoeken en kan aanbevelen een antischimmel crème toe te passen twee keer per dag gedurende enkele weken totdat de infectie verdwenen is.

Irritatie

Het is mogelijk voor uw baby om te ervaren een circulaire uitslag op het gebied van haar luier als gevolg van irritatie van haar luiers of doekjes. Deze babyproducten bevatten chemische stoffen en geuren die dagelijks in contact met haar luier gebied komen. U kunt het probleem oplossen, probeer switch merken van luiers en het gebruik van Ongeparfumeerde doekjes gemaakt voor de gevoelige huid.

Uitslag preventie

U kunt helpen voorkomen dat diaper huiduitslag door het veranderen van je baby vaak en zodra je merkt dat hij zijn luier heeft bevuild. Zorg ervoor dat volledig veeg hem en laat hem enige tijd zonder een luier om zijn huid een pauze uit het vocht en wrijving.

Aanbeveling

Als u bezorgd over uw baby's luieruitslag bent, bel haar dokter. Je moet ook haar arts bellen als haar uitslag zal niet verdwijnen of als ze prikkelbaar is en een koorts heeft.


gerelateerde artikelen