De maximale hoeveelheid Omega-3 per dag

November 25

De maximale hoeveelheid Omega-3 per dag

Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetten die met neurologische ontwikkeling en groei helpen. Volgens de National Institute of Health helpen omega-3 vetzuren voorkomen van cardiovasculaire problemen, hart en cognitieve functies verbeteren en verminderen zwelling en osteoartritische voorwaarden. De Food and Nutrition Raad van het Instituut voor geneeskunde biedt zowel adequate inname waarden en aanvaardbaar macronutriënten distributie bereiken voor omega-3 vetzuren. Terwijl er geen bovengrens waartegen mogelijke negatieve gezondheidsrisico's bij inname van omega-3 is optreden, omega-3 is een vet en de IOM baseert het hogere segment van de AMDR-waarde op een passend evenwicht met andere voeding vetten. Ongeacht de leeftijd, de inname van omega-3 vetzuur mag niet meer dan 1,2 procent van de totale calorie-inname.

Zuigelingen

De maximale hoeveelheid Omega-3 per dag

De waarde van de AI voor zuigelingen leeftijden 0 tot en met 12 maanden is 0,5 g van omega-3 vetzuren per dag. De AMDR voor omega-3 vetzuren voor zuigelingen is als niet beschouwd kan worden bepaald door de IOM vanwege een gebrek aan gegevens en een onvermogen voor deze leeftijdsgroep om grote hoeveelheden omega-3 voor onderzoeksdoeleinden te behandelen. De IOM adviseert zuigelingen krijgen omega-3 vetzuren strikt uit voedselbronnen te vermijden van overmatige inname.

Kinderen

De maximale hoeveelheid Omega-3 per dag

Omega-3 vetzuur eisen gepresenteerd als een percentage van de totale calorie-inname, en als kinderen groeien en hun calorische verhogen moet, hun omega-3 vetzuur moet stijging ook. De AI voor kinderen leeftijden 1 tot en met 3 voor omega-3 vetzuren is 0,7 gram per dag, terwijl de leeftijd van de kinderen 4 tot en met 8 0,9 gram per dag consumeren moeten, volgens de IOM. De ramingen van de U.S. Department of Agriculture dat matig actieve mannelijke en vrouwelijke kinderen leeftijd 4 tot en met 8 vereisen ongeveer 2.000 en 1.500 calorieën per dag, respectievelijk. Mannelijke kinderen moeten dan vermijden verbruiken meer dan 24 calorieën van omega-3 vetzuren per dag, terwijl de vrouw kinderen moeten niet meer dan 18 calorieën verbruiken.

Mannetjes

De maximale hoeveelheid Omega-3 per dag

Volgens het IOM, de AI voor omega-3 vetzuren voor mannetjes leeftijden 9 tot en met 13 1,2 gram per dag is. Mannen van oudere leeftijden dient dan te consumeren 1,6 gram omega-3 vetzuren per dag. USDA schat dat matig actieve volwassen mannen over het algemeen ongeveer 2.600 calorieën vereisen per dag, zodat de meeste mannen consumeren vermijden moeten meer dan 31 calorieën uit omega-3 vetzuren per dag.

Vrouwtjes

De maximale hoeveelheid Omega-3 per dag

De AI voor vrouwtjes leeftijden 9 tot en met 13 1,0 gram omega-3 vetzuren per dag, is terwijl oudere vrouwen iets meer met 1,1 gram per dag verplichten. Zoals met de meeste voedingsstoffen, hebben zwangere en zogende moeders meer omega-3 vetzuren behoefte met 1,4 gram en 1,3 gram per dag, respectievelijk. USDA schat dat matig actieve vrouwelijke volwassenen ongeveer 2.000 calorieën vereisen per dag, zodat de meeste vrouwen consumeren vermijden moeten meer dan 24 calorieën uit omega-3 vetzuren per dag.


gerelateerde artikelen