How to Get Rid van slappe armen op een vrouw

August 14

How to Get Rid van slappe armen op een vrouw

Hebt u uw zinnen gezet op de flab aan de achterkant van je armen, bent je niet alleen. Dit is een gemeenschappelijk probleem voor vrouwen, suggereert een publicatie gesponsord door de American Council on Exercise. Het is waarschijnlijk dat die jiggly wapens niet 's nachts, gebeurde dus niet verwachten dat ze 's nachts verdwijnen. Door de juiste routine te nemen, hebt u een goede kans op het zien dat schudden verdwijnen na verloop van tijd.

Stap 1

How to Get Rid van slappe armen op een vrouw

Het uitvoeren van cardio oefeningen drie tot zes dagen per week. Om te verliezen vet overal op het lichaam, hoeft je te doen oefeningen die algehele lichaamsvet te verbranden. Als je momenteel sedentaire, beginnen lopen van 30 minuten per dag. Als u al enigszins past bent, het omhoog een inkeping schoppen door het verhogen van de intensiteit van uw training. Start in plaats van lopen, bijvoorbeeld. Doen hoge intensiteit interval-training door afwisselend perioden van verhoogde inspanning en matige inspanning. Elke vorm van cardio is helemaal beter dan niets, maar enkele van de grootste calorie-branders zijn springen van touw, zwemmen, hardlopen of hoge impact aerobics.

Stap 2

How to Get Rid van slappe armen op een vrouw

Je calorieën bijhouden en zoeken naar manieren om te bezuinigen. Een manier om dit te doen is het gebruik van een app waarmee u kunt berekenen hoeveel calorieën je moeten om gewicht te verliezen eten zou en kunt u de namen en de hoeveelheid voedsel die je hebt gegeten en de oefeningen die je hebt gedaan om te komen tot uw netto calorie-inname voor de dag. Probeer apps zoals Livestrong van MyPlate of MyFitnessPal. Als u niet een smartphone hebt, betekent dit dat websites zoals FitDay of FreeDieting het zelfde ding doen. (Zie koppelingen in Resources.) Met deze hulpprogramma's na verloop van tijd zult u beginnen te zien van de patronen die u kunt wijzigen. Bijvoorbeeld, misschien vindt u dat je door het uitwerken van slechts 10 minuten meer of iets minder eten tijdens het diner, kundig voor wekken een calorie-tekort. Om te verliezen van 1 pond vet, die u moet maken van een calorie tekort van 3500 calorieën.

Stap 3

How to Get Rid van slappe armen op een vrouw

Investeren in een set dumbbells en uitvoeren van drie tot vijf-versterking van de arm oefeningen ten minste twee niet-opeenvolgende dagen per week. Verscheidenheid is de sleutel tot het voorkomen van spier aanpassing en een fitness-plateau, dus van week tot week variëren uw routine. Voor de triceps, die vaak de flabbiest deel uitmaken van een vrouw wapens, effectieve oefeningen omvatten driehoek pushups, dips en triceps smeergeld, stelt de American Council on Exercise. Don't stop er niet, wel. Uitvoeren van de biceps krullen en hamer krullen voor de biceps, alsmede bankje persen op een platte bank, schuine bank of weigeren bench voor de borst en schouders en overhead persen voor de schouders. Een ander groot bovenlichaam toner is de pullup. Als je niet kundig voor verrichten op een standaard pullup bar, houd uw voeten op de grond of de gesubsidieerde machine gebruiken bij een sportschool.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts vóór het begin van een nieuwe oefeningsprogramma.

Tips

  • Veel vrouwen Vermijd krachttraining of Gewichtheffen, denken dat ze overdreven omvangrijk worden. Terwijl u spier winnen zal, waarschijnlijk u niet om echt "grote" van een gematigde kracht training routine. Voor elke oefening, doen een set van 10 tot 12 herhalingen met behulp van een hoeveelheid gewicht dat je spieren om vermoeidheid zal werken. Omdat spieren calorieën efficiënter dan fat verbrandt, gaat spieropbouw eigenlijk helpen u dat flab nog sneller verbranden.

Wat die u nodig hebt

  • Halters

gerelateerde artikelen