Wat maakt Me het gevoel wankel binnen & uit?

August 17

Medisch beoordeeld door
George Krucik, MD, MBA

Wat maakt Me het gevoel wankel binnen & uit?

De sensatie of schudden, beven, kan ertoe leiden dat u betrekking hebben op als je de oorzaak niet weet. U hebt moeite met een beschrijving van de sensatie die u voelt binnen omdat u het niet kan aantonen. De lijst van mogelijke oorzaken kan u alarm, maar het kan u helpen om de redenen die niet van toepassing op u elimineren. Als de sensaties blijven of als u zich zorgen over hen, moet u een arts raadplegen.

Externe oorzaken

Sommige dingen in je dagelijks leven kunnen brengen op het gebouw. Bijvoorbeeld, kunnen het drinken van cafeïne en het gebruik van tabak, een beetje of veel geven je de kriebels. Dat komt omdat ze stimuleren het zenuwstelsel. Als jij een overtollige of gebruik ze samen, verdubbelen u hun effecten. Medicatie kan beven. Bloeddruk medicatie, antidepressiva en andere vaak drugs kunnen veroorzaken opgericht. Vraag uw arts hierover. Gaan lange periodes zonder voedsel of eten meestal eenvoudige koolhydraten kan je bloedsuikerspiegel tot surge en vervolgens dalen. Wanneer je bloedsuikerspiegel daalt, zal u schudden totdat je je lichaam meer suiker voedt. Gebrek aan slaap of fysieke uitputting met of zonder overmatig zweten kan geven je de kriebels, ook.

Interne oorzaken

Enkele veelvoorkomende oorzaken van schudden omvatten de ziekte van Parkinson, multiple sclerose, ernstig laag calciumgehalte, grillige bloeddruk, diabetes en ziekten die je voel me zwak, zoals hart-en vaatziekten, lever storingen en auto-immune aandoeningen. Soms kan je hartkloppingen of wapperen in je borst die u veronderstellen zijn spijsvertering in de natuur. Je lichaam kan beven tijdens het uitvoeren van een koorts of gevoel een chill. Als uw bloeddruk daalt als gevolg van te veel medicatie hypertensie of van het niet goed genoeg eten bij het nemen van de drug, zult u niet alleen wankel, maar ijlhoofdig te voelen.

Emotionele/geestelijke oorzaken

Schudden, kan grote angst symboliseren. Nog steeds, zelfs een laag niveau van angst kun u beven. Het kan komen van stress, uw gezondheidsrisico's of uw baan en familie. Zelfs tijdelijke situaties kunnen ertoe leiden dat een reactie van schrikken. Het geschetter van een auto-hoorn, een kind met een diepe knippen of het geluid van iemand die down trap kan achterlaten als u schudden voor heel lange tijd. Mensen met een bipolaire stoornis en andere syndromen depressie ervaring vaak binnen het beven. Een andere emotie die leiden u tot kan te schudden is woede. Houdt het in kan u beven en verhuur het uitlaten uw energie, die je gevoel laat zwak en wankel.

Aanbevelingen

Als u van de waarschijnlijke oorzaken van het beven verfijnen kunt, probeert u te testen sommige oplossingen om te zien of ze werken. U kunt het controleren van uw inname van cafeïne, tabak, suikers en geneesmiddelen op recept. Let op als het beven een van deze begeleidt. Als u vermoedt uw dieet dat, Vermijd eenvoudige koolhydraten zonder eiwitten eten tijdens de maaltijden. Als uw suiker daalt en je schudden, eten of drinken iets zoets, zoals sinaasappelsap. Als het schudden stopt, is lage bloedsuikerspiegel de meest waarschijnlijke oorzaak. Dan, eet sommige eiwitten om te voorkomen dat een herhaling. Aan het begin van het gebouw, beoordelen of u hebt goed geslapen, gegeten in de afgelopen vier uren of ervaren iets waardoor u zich angstig voelt. Controleer uw thermostaat om te zien of de instelling te laag is. Uw arts kan u verder testen voor gezondheidsvoorschriften die uw symptomen kunnen veroorzaken.


gerelateerde artikelen