Hoe te Potty Train een 15-maand-oude

April 12

Hoe te Potty Train een 15-maand-oude

Geen ouder of deskundige geen het feit dat de onbenullige opleiding moeilijk is en geduld en flexibiliteit vereist zal uitreiken. Dr. Alan Greene legt uit dat ouders moeten voorbereid zijn tegenslagen. Opleiding van een 15-maand-oude peuter naar het toilet te gebruiken mogelijk als ze meerdere van de indicatoren van de nodige bereidheid vertoont. Dr. Greene identificeert deze vlaggen als mama of papa, exposeren frustratie wanneer dingen zijn niet in hun plaats, uitkleden, zelf tekenen van trots op prestaties, tentoonstellen van nieuwsgierigheid naar het toilet en de geslachtsdelen, praten over "pipi en kak," of een hint van bewustzijn tonen voordat plassen of kak optreden na te bootsen. Sommige kinderen niet zo snel al klaar. Terwijl de meeste Toon belangstelling tussen 18 en 24 maanden, zijn sommige kinderen 2 1/2 voordat ze klaar om onbenullige trein zijn, volgens HealthyChildren.org.

Stap 1

Het tonen van correct gebruik van het toilet voor uw peuter. Neem hem mee, elke keer dat u gebruik maken van de badkamer. Hoe meer comfortabel bent u met hem kijken naar u, de meer comfortabele zal hij zich met betrekking tot het gebruik van het toilet. Als ongemakkelijk als het kan op het eerste, is het nuttig om uw peuter te vertellen dat u "plassen" in het toilet plassen en dat je doet een "good job." Laat hem elke stap van het proces, en hem erdoorheen praten. Vertel hem u opstijgen je broek, gaan onbenullig, spoelen van het toilet en nu het wassen van uw handen als een grote jongen doet.

Stap 2

Kijk voor tekenen dat uw kind nodig hebben kan om het toilet te gebruiken. Ze stam, sleepboot op kleding, zich terugtrekken in een privéruimte, verschuiving van mond tot mond of kan perfect nog alsof ze zich te op iets concentreren waren. Deze borden wijzen aan uw kind. Vertel haar dat ze moet naar de grote meid toilet te gebruiken. Dr. Greene waarschuwt tegen vragen als uw kind nodig heeft om naar het toilet te gaan en in plaats daarvan raadt aan dat u vertellen dat het is tijd om het te gebruiken. Deze aanpak voorkomt dat ontkenning van hoeft te elimineren, zoals een kind beschaamd of verlegen over de wet op het eerste wellicht.

Stap 3

Neem uw kind naar het toilet, en vraag hem of hij wil plassen plassen of poep poep in het toilet. Als hij ontvankelijk is, dan hem in staat stellen om te proberen. Hij kan niet produceren niets, maar de handeling van het proberen zal helpen hem begrijpen wat er gaande is.

Stap 4

Kleed uw kind in de broek opleiding wanneer u de daad begint van het nemen van haar naar het toilet om het proces uw demonstratie meer lijken te maken.

Stap 5

Gooi het afval gevonden in luiers in het toilet, en vertel uw kind wat je doet. Deze akte kan helpen hem begrijpen waar kak en plassen behoren. Nooit je kind voor vervuiling zijn luier of opleiding broek, berisping, omdat dit alleen uw kind leert te schamen voor de handeling van het elimineren van afval. In plaats daarvan hem op te vrolijken met elke succes of poging en positief gedrag te stimuleren.

Stap 6

Sta uw kind te rennen naakte vaak toe. Dr. Greene legt uit dat dit gedrag van uw kind bewust van de wet van het elimineren van afval kan verbeteren.

Stap 7

Houd versterkende positief gedrag en het juiste gebruik van het toilet demonstreren. Een 15-maand-oude is nog zeer jong en meer naar potty train dan een ouder kind kan vereisen. Zolang uw kind de tekenen van bereidheid vertoont is, zullen ze uiteindelijk in zindelijkheidstraining slagen.


gerelateerde artikelen