Wat zijn de voordelen van frisdranken?

April 4

Wat zijn de voordelen van frisdranken?

Overzicht

Frisdrank consumptie aanmerkelijk is toegenomen de afgelopen 50 jaar en vaststaat dat regelmatig gebruik van grote hoeveelheden van frisdranken schadelijk voor uw gezondheid zijn kan. Als gebruikt in matiging frisdranken kan hebben een positief effect op je lichaam.

Voordelen van cafeïne

Cafeïne is een stimulerend middel dat in frisdranken schuilt. Het grote hoeveelheden kunnen nadelige gevolgen hebben voor uw gezondheid maar heeft ook tal van voordelen. Cafeïne stimuleert uw centrale zenuwstelsel, helpt verdeling vetzuren in uw lever, stimuleren van uw humeur en hoofdpijn te verlichten. Mensen die regelmatig het innemen van cafeïne zijn minder kans op het ontwikkelen van de ziekte van Parkinson, darmkanker, galstenen en cirrose van de lever.

Koolzuurhoudend Water

Koolzuurhoudend water is een primaire ingrediënt van alcoholvrije frisdranken. Koolzuurhoudend water werd gemaakt door Joseph Priestly anno 1767 en sindsdien heeft bewezen te hebben vele voordelen voor het maag-darmkanaal. Koolzuurhoudend water buikpijn verlicht, quells van misselijkheid en is bewezen dat het verlichten van constipatie.

Natrium voordelen

Natrium is een ander product gevonden in frisdranken. Natrium is een belangrijk mineraal gevonden in bijna alle natuurlijke voedingsmiddelen. Natrium helpt je lichaam behoudt water, helpt voorkomen en behandelen van spierkrampen, elektrolyt balans houdt, voorkomt u dat de effecten van veroudering van uw huid en voorkomt dat u bent de daling van je bloeddruk.

Punten ter overweging

Ongeacht de enkele voordelen die frisdranken kan leveren, moet u zich bewust zijn van de risico's die meegaan met hun consumptie. Een verslag in het November 2013 nummer van het "American Journal of Public Health" staat dat de gemiddelde persoon 11 gallons frisdrank per jaar drinkt. Met dat verbruik komt het verhoogde risico van overgewicht, obesitas en diabetes. Er is een nog groter risico op gezondheidsproblemen als je dieet frisdrank drinkt, volgens de kwestie van September 2012 van de "Journal of algemene interne geneeskunde." Als je dieet soda drinkt loopt u niet alleen het risico van obesitas en diabetes, maar ook vergroot u uw kansen op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten en een hartaanval of beroerte. Als u nog wenst te consumeren frisdranken, kunt u dat doen met mate.


gerelateerde artikelen