Een Quarterback doen kan ter verbetering van zijn foute Arm oefeningen

May 5

Een Quarterback doen kan ter verbetering van zijn foute Arm oefeningen

Een quarterback van foute arm is zijn belangrijkste troef. Naast kracht dient een quarterback flexibiliteit, snelheid en nauwkeurigheid. Trainingen voor spieropbouw, gespierd uithoudingsvermogen en snelheid maken ter verbetering van uw foute arm, en anders trainen gedurende het hele jaar.

Fasen van de opleiding

Een Quarterback doen kan ter verbetering van zijn foute Arm oefeningen

Spieropbouw trainingen vereisen verschillende belastingen dan gespierd uithoudingsvermogen training. Snelheid-oefeningen plaatsvinden bij een hogere intensiteit dan kracht of macht boren. Werken aan kracht tijdens het laagseizoen. Benadrukken gespierd uithoudingsvermogen twee maanden voordat het seizoen begint. De maand vóór uw eerste spel, focus op snelheid oefeningen.

Spieropbouw

Een Quarterback doen kan ter verbetering van zijn foute Arm oefeningen

Bouw je foute arm met biceps krullen, knielende rijen, pushups, stoel dips en chinups, waarmee het werk van de voorkant van uw bovenarm en schouder. Uitvoeren van triceps extensions, smeergeld, pullups en bench dips om te werken op de achterkant van uw bovenarm. Gebruik arm roept om te bouwen van uw onderarmen. Gebruik zwaar gewicht ladingen en drie tot vijf herhalingen uit te voeren op één oefening per set. Na een onderbreking van twee of drie meer sets van dezelfde oefening te doen voordat u naar een nieuwe.
Voor biceps krullen, verhogen het gewicht langzaam, houd het voor twee seconden, dan lagere het langzaam, stoppen voordat je arm volledig recht is. Niet de voltooiing van de downlift helemaal maakt u gebruik van spierkracht te vertragen en te stoppen en biedt een gunstiger spiercontractie. Houd een halter achter je rug, tussen uw schouderbladen, vervolgens het opstaan en onze onderarm naar buiten te draaien zodat uw palm naar voren gezichten. Dit bootst de pronatie die tijdens een worp optreedt.

Gespierd uithoudingsvermogen

Gespierd uithoudingsvermogen helpt u bij het gebruik van uw arm voor de duur van een spel met minder vermoeidheid, met inbegrip van kramp. Gebruik dezelfde oefeningen u gebruikt voor spier gebouw, maar gebruik ongeveer 50 procent van je maximale gewicht of inspanning zodat kunt u meer reps doen ongeveer 12 herhalingen op een oefening, neem een pauze van één minuut, dan beginnen herhalingen van een andere oefening. Een 30 minuten durende circuit training training met behulp van verschillende oefeningen van elk circuit maken of herhalen van verschillende oefeningen, maar niet in een rij.

Snelheid opleiding

Een Quarterback doen kan ter verbetering van zijn foute Arm oefeningen

Met behulp van gewichten lichter of zwaarder dan een voetbal zal helpen bij het trainen uw centrale zenuwstelsel werken sneller dan normaal, volgens Richard Schonborn, voormalig hoofd coach van de Duitse Tennis Federatie. Gebruik een lichtgewicht voetbal, zoals een schuim bal, en gooien van zes lange passes. Onmiddellijk beginnen met het gooien van een voetbal van de verordening-grootte, gooien van zes passeert. Na uw gooien de lichte bal, uw zenuwstelsel zal worden ingesteld om te weerstaan een lichter gewicht en meer spier snelheid te gooien dat licht gewicht zal gebruiken. Dit effect duurt slechts voor een beperkt aantal worpen. Herhaal deze progressie driemaal. Gebruik van een 2 - of 3-pound Medicijnbal en gooi het met behulp van de dezelfde beweging kunt u doorgeven van een voetbal. U kunt uw tweedehands evenwicht van de bal als je gooien. Voeren van zes gooit, dan beginnen met het gooien van een voetbal van de verordening. Je zenuwstelsel zal worden ingesteld op weerstaan het zwaardere gewicht en gebruik meer kracht om uw spieren te verplaatsen. Herhaal deze oefening drie keer per praktijken.


gerelateerde artikelen