Is het mogelijk aan te scherpen slappe huid onder de kin?

December 23

Is het mogelijk aan te scherpen slappe huid onder de kin?

Slappe huid overal op het lichaam kan nogal een alarmerend gezicht te veel, maar onder de kin verzakking is één van de slechtste bezienswaardigheden elke vrouw of man ziet bij het zoeken in een spiegel. Slappe huid onder de kin komt overeen met veroudering en vraagt veel mensen zoeken naar manieren om te verminderen of volledig te elimineren. Een van de beste manieren aan te scherpen slappe huid van de kin is te oefenen. Mensen soms vergeten om te oefenen van de spieren van het gezicht en de hals, maar doen dus kan verrassende resultaten opleveren, zonder toevlucht te nemen tot plastic of cosmetische chirurgie.

Stap 1

Ga voor een spiegel, schouders omlaag en hoofd rechte staan. Til je kin naar het plafond, zodat u kunt de rek aan de voorkant van de hals voelt. Nu kus het plafond, het nastreven van je lippen omhoog en dan ontspannen. Het bijhouden van de kin gekanteld opwaartse, kus het plafond ongeveer 20 keer en dan uw hoofd terug naar de uitgangspositie. U kunt deze oefening meerdere keren per dag doen.

Stap 2

Staan met kop en schouders naar voren en vervolgens draai je kin totdat u op zoek bent naar uw linkerhand. Een lichte spier trekken langs de rechterkant van de hals en langs het front, onder de kaak en de mond, moet je je voelt. Doen alsof je bent kauwgom, of zet sommige kauwgom in je mond en kauwen. De kauwen motie ongeveer 20 keer uitvoeren, houden de kin draaide zich zo ver naar links als je kunt. Face forward opnieuw en herhaal de oefening naar de rechterkant. U kunt deze oefening meerdere keren per dag doen.

Stap 3

Staan met gezicht en schouders naar voren, en til je kin naar het plafond. Terwijl doen, enerzijds in een vuist krullen en plaats deze direct onder de kin. Terwijl het aanbieden van isometrische weerstand, drukt u op tegen de kin met uw vuist en tegelijkertijd de verlaging van de kin naar je borst. U voelt de spieren onder de kaak en de rest van de voorkant van de hals persen met deze oefening. Herhaal de beweging, heffen naar boven, nog steeds aanbod isometrische weerstand. U kunt herhaal de oefening met de andere vuist als je wenst, of handhaven van de positie met de oorspronkelijke vuist. Doe deze oefening twee tot vier keer per dag voor optimale voordelen.


gerelateerde artikelen