Geneesmiddelen tegen gebruik voor misselijkheid tijdens de zwangerschap

December 17

Geneesmiddelen tegen gebruik voor misselijkheid tijdens de zwangerschap

Misselijkheid is gebruikelijk in het eerste trimester van de zwangerschap. Artsen raden u aan eerst met voeding en levensstijl veranderingen om uw conditie te behandelen. Wanneer u last van voortdurende braken heeft, beginnen te verliezen gewicht, overgeven na het eten of drinken, braken van bloed of van uitdroging dreigen, is het echter tijd om te bellen met uw arts en medicatie opties te bespreken. Neem een over-the-counter of kruiden remedies niet als je zwanger bent, zonder eerst te controleren met uw arts.

Reglan

Reglan is ook bekend als metoclopramide. Het is beschikbaar als een voorschriftdrug sinds juni 1985, maar het was niet tot juni 2009 dat wetenschappers bleek in een grote klinische studie dat het veilig voor gebruik tijdens de zwangerschap. Onderzoekers Matok en Gorodischer hun studie gepubliceerd in de New England Journal of Medicine. "De veiligheid van Metoclopramide gebruik in het eerste Trimester van de zwangerschap" bleek dat de blootstelling aan de drug in het eerste trimester niet verhogen het risico van congenitale misvorming, laag geboortegewicht of perinatale dood.

Compazine en Thorazine

Geneesmiddelen tegen gebruik voor misselijkheid tijdens de zwangerschap

Braakwerende medicijnen worden voorgesteld voor gebruik bij het dieet veranderingen en andere medicijnen niet nuttig geweest. Compazine en Thorazine zijn de twee drugs in deze categorie door de American Academy of Family Physicians aanbevolen. Deze medicijnen kunnen leiden tot slaperigheid, duizeligheid of wazig zicht, dus gebruik geen zware machines, een auto rijden of omzeilen van scherpe voorwerpen bij het gebruik van dit medicijn.

Bendectin

In de jaren 1970, werd een combinatie medicatie goedgekeurd door de FDA voor behandeling van misselijkheid en braken tijdens de zwangerschap. Volgens de American Academy of Family Physicians is Bendectin een combinatie van vitamine B6 en Doxylaminum dat bleek niet te verhogen het risico van geboorteafwijkingen. In 1983 trok de fabrikant vrijwillig het uit de markt. Het is nog steeds beschikbaar in Canada onder de naam Diclectin of kan worden verergerd door een apotheek in de Verenigde Staten met voorschrift van een arts.

Zofran

Volgens de apotheek klinische specialist Gerald Briggs is de drug Zofran een effectieve anti-misselijkheid drug voor de zwangere vrouw. Zofran was oorspronkelijk ontworpen en vervaardigd voor individuen ondergaan chemotherapie om hun misselijkheid en braken. Terwijl het is effectief voor uw misselijkheid tijdens de zwangerschap, het is ook duur en veel verzekeringsmaatschappijen dekt niet de kosten voor gebruik tijdens de zwangerschap.

Droperidol

Geneesmiddelen tegen gebruik voor misselijkheid tijdens de zwangerschap

Eenmaal misselijkheid en braken van verhoging van het risico van nadelige gevolgen voor uw ontwikkeling baby, uw arts zal u adviseren zijn opgenomen in het ziekenhuis. Daar ontvangt u vloeistoffen IV en IV medicijnen. Bent u niet in staat om voedsel te houden in uw maag met deze behandelingen, ontvangt u ook voeding via de buis van uw IV te helpen voeden van je lichaam en je baby wordt. De medicatie van keuze in deze situatie is volgens de American Academy of Family Physicians, Droperidol. Het is een van de meest effectieve anti-misselijkheid drugs beschikbaar geweest. In combinatie met difenhydramine, hebben artsen gevonden hebt Kortere ziekenhuisopnames voor ongecontroleerde misselijkheid en braken en minder re admissions.


gerelateerde artikelen