Hoe om te bodyboarden voor Beginners

December 2

Hoe om te bodyboarden voor Beginners

Bodyboarden is een prominente uitloper van Oceaan surfen waarbij hoge snelheid manoeuvres en luchtfoto trucs. Vergeleken met het verlengde ontwerp van de conventionele surfplank, beschikt de bodyboarden over een compacte lengte en uitgebreide breedte. Bodyboarders gebruiken een unieke paardrijden houding die inhoudt dat je borst aan de bovenkant van het dek. Meeste bodyboarders draag een paar scuba vinnen voor betere wendbaarheid. Volgens het zoutwater Dreaming komt de bodyboarden in allerlei maten aan het gewicht en de statuur van beginner, intermediate en gevorderde renners.

Stap 1

Lager de onderkant van uw bodyboarden op het strand. Plaats je voeten in een paar scuba vinnen die functie een snug nog comfortabel past. Zet het klittenband van de bodyboarden leiband rond de pols van uw dominante hand vast.

Stap 2

Lopen naar de Oceaan terwijl de onderkant van uw bodyboarden parallel aan het zand. Verlengen je benen te springen naar voren als u taille-diep water bereiken. Uitlijnen van uw borst over de bovenkant van de bodyboarden als de onderzijde maakt contact met het water.

Stap 3

De neus van de bodyboarden grip bij het invoegen van uw vinnen in het water. Kick je voeten voor het voortbewegen van het bodyboarden voorbij de brekende golven. Draai je schouders punt van de neus van de wavesurfplank naar het strand.

Stap 4

Stuwkracht uw vinnen door het water te peddelen richting een brekende golf. Lean vooruit als uw bodyboarden druppels in de Golf. Til uw vinnen uit het water te voorkomen slepen en verhoog de snelheid van de Raad van bestuur.

Stap 5

Lean op de lange zijden van de bodyboarden te snijden in het gezicht van de brekende golf. Plant je voeten in het zand als uw bodyboarden in ondiep water glijdt. Peddel uit de brekende golven te oefenen deze beginner technieken uit het verleden.

Wat die u nodig hebt

  • Scuba vinnen

gerelateerde artikelen