Kunt u lagere Cholesterol met granaatappelsap?

January 30

Kunt u lagere Cholesterol met granaatappelsap?

Het idee van het drinken van granaatappelsap aan lagere cholesterol begint om ondersteuning te krijgen in medische gemeenschappen, zoals de Mayo Clinic. Bij het beantwoorden van een vraag van een lezer op MayoClinic.com, verklaard medische deskundige Thomas Behrenbeck, M.D. dat vruchtensappen, zoals granaatappel, antioxidanten die u helpen uw hart te beschermen bevatten kunnen door het verminderen van low-density lipoprotein of LDL, cholesterol. De Mayo Clinic meldt ook dat de granaatappel heeft meer van het lipide vechten antioxidant polyfenol dan andere vormen van fruit.

Stap 1

Bij de aankoop van granaatappelsap, Controleer het label van de SAP-drank die u selecteert. Op zoek naar pure granaatappelsap die niet uit concentraat en bevat geen vulstoffen, chemische stoffen of extra suiker additieven. Volgens de Mayo Clinic voegt meer suiker calorieën, dat is contraproductief voor de verbetering van de gezondheid van het hart.

Stap 2

Drink een glas van de pure granaatappelsap in de ochtend met het ontbijt. Als het uw gewoonte om te drinken een glas sinaasappel of grapefruit SAP elke ochtend, vervangen de granaatappel. Probeer het SAP in plaats daarvan een extra kopje koffie. Als het tellen van calorieën, voeg het SAP aan uw dagelijkse telling.

Stap 3

Een glas van granaatappelsap als tussendoortje te bereiden. Hiermee kunt u dat het SAP perk mid ochtend of in de middag in plaats van een stuk fruit.

Stap 4

Het toevoegen van granaatappelsap aan recepten die oproep voor vruchtensap. De smaak van granaatappelsap is anders dan andere sappen, zodat dit wat trial and error vergt. Begin met woestijnen die gebruikmaken van vruchtensap. Als de voorbereiding van een recept dat 1 kop sinaasappelsap heeft, probeer granaatappel in plaats daarvan. Koude recepten wellicht beter dan gekookte artikelen sinds geen onderzoek heeft vastgesteld als verwarming zal van invloed zijn op de antioxiderende eigenschappen van het SAP.

Waarschuwingen

  • Dr. Behrenbeck voorgesteld in zijn artikel voor de Mayo Clinic dat u met uw arts praat voordat u granaatappelsap toevoegt aan uw dieet. Dit is met name noodzakelijk als een voorschriftdrug of als op een beperkte dieet. Zelfs pure granaatappelsap zal uw bloedglucose niveau toenemen. Het kan ook sommige medicijnen verstoren. Globaal, granaatappelsap is een veilige keuze, maar als u een medische aandoening hebt is het best om te praten met uw arts voordat u dieet aanbrengt.

Tips

  • Er is geen enkele maatregel van hoeveel sap je aan lagere cholesterol drinken moet. Start met één glas per dag en voeg een meer na verloop van tijd. Aangezien sap suiker en calorieën heeft, is het beter niet om over consumeren.

Wat die u nodig hebt

  • Pure granaatappelsap

gerelateerde artikelen