Auto Insurance Tips voor tieners

January 21

Auto Insurance Tips voor tieners

Volgens het Instituut voor verzekeringen voor Highway Safety zijn tiener chauffeurs betrokken bij drie keer zoveel ongevallen per mijl als stuurprogramma's leeftijd van 20 jaar of ouder. Dientengevolge, zijn auto verzekering prijzen voor tieners hoger dan tarieven voor volwassenen en ervaren chauffeurs. Er zijn manieren om te helpen voorkomen dat uw automobiel verzekeringspolis kosten rijzen de pan uit bij het toevoegen van een tienerbestuurder, terwijl ervoor te zorgen dat u voldoende bescherming in het geval dat u nodig hebt om een claim te maken.

Verhoog uw aftrekbaar

Een hogere alomvattend en botsing aftrekbaar betekent dat u meer uit eigen zak betalen zult als je een claim indienen, maar het betekent ook uw premie dat zal ingaan. Verhogen van uw aftrekbare tot ten minste $1000 en houden van dat bedrag in een noodfonds in plaats van betalen voor iets wat die u niet ooit kan gebruiken. De website van MSN Money raadt de Kelley Blue Book-waarde van uw voertuig of voertuigen te controleren en verwijderen van uitgebreide en botsing dekking volledig op oudere voertuigen waarvoor u betaalt premies op die niet zelfs waard het aftrekbaar.

Duw de rangen

Sommige auto verzekeringsmaatschappijen bieden kortingen voor tiener stuurprogramma's op de middelbare school of hogeschool die handhaven van een "B" of hogere gemiddelde. Bewaar een kopie van uw tiener schoolrapport of afdrukken van een kopie van zijn schriftelijke weergave jezelf een paar dollar te besparen elk semester. Volgens Trisha Mujadin, een onafhankelijke verzekeringsagent met Seattle verzekeringsagentschap NRG, vereisen de meeste verzekeringsmaatschappijen full-time status in college, dat meestal 12 uur van de credit is, ontvangen een korting.

Vraag om kortingen

Uw verzekeringsmaatschappij kan bieden andere kortingen die u niet bewust bent, zoals een verlaagd tarief als je tiener een defensief rijden cursus neemt of neemt een stuurprogramma-education cursus voorafgaand aan het verkrijgen van haar rijbewijs. Elke verzekeringsmaatschappij bepaalt zijn eigen eisen voor het verlenen van kortingen, of ze zijn voor speciale klassen nemen of hebben speciale veiligheidsvoorschriften of de beveiligingsfuncties op een voertuig.

Shoppen

Zelfs als u met uw verzekeringsmaatschappij jaar hebt gedaan, zou u niet kunnen krijgen het beste tarief. Verkrijgen citaten uit meerdere verzekeringsmaatschappijen met uw tiener toegevoegd om te zien als u jezelf wat geld gedurende het hele jaar besparen kunt.


gerelateerde artikelen