Kruiden om te helpen van beknelde zenuwen

May 24

Kruiden om te helpen van beknelde zenuwen

Beknelde zenuwen kunnen een pijnlijke en chronische aandoening. Zenuwen kunnen worden geknepen door een slipped-disc, een spierspasmen of een tumor op de zenuw te drukken. Conventionele behandeling eventueel NSAID's, antidepressiva en verdovende middelen, maar deze onaangename bijwerkingen kunnen hebben. Kruiden kunnen helpen verlichten van de pijn, de spierspanning en de ontsteking veroorzaakt door beknelde zenuwen. Raadpleeg een gezondheidszorg provider om te bepalen van de oorzaak van uw beknelde zenuw voordat kruidenbehandeling.

St. Janskruid

St. John's wort, of Hypericum perforatum, is een blijvende struik met bloemen geel gevlekt. Traditionele genezers gebruikt de bloeiende toppen te behandelen milde mood problemen en pijn in de rug. Werkzame bestanddelen behoren hypericine en hyperforin. In hun boek van 2000, "The kruiden drogisterij," wit en Foster staat dat St. Janskruid heeft een kalmerend effect op het centrale zenuwstelsel, waardoor pijn sensaties, spierspanning en spasmen. Zij adviseren met behulp van een gestandaardiseerde extract. Dit kruid kun je meer gevoelig zijn voor blootstelling van de zon, dus neem voorzorgsmaatregelen wanneer u buiten in de zon bent.

Jamaicaanse kornoelje

Jamaicaanse kornoelje, of Piscidia piscipula, is afkomstig uit West-Indië en een traditionele remedie voor zenuwpijn, migraine en slapeloosheid. De root schors is rijk aan flavonoïden, zuren en tannines en zenuw-relaxant, pijnstillende en krampstillend acties. Dr. Linda B. White en Steven Foster zeggen dat het kruid werkt door remming van COX, het enzym betrokken bij pijn en ontsteking. Jamaicaanse kornoelje kunt u als thee, uittreksel of tinctuur. Gebruik het niet als u zwanger bent, en geef het niet aan kinderen of ouderen. Als u ondervindt gevoelloosheid, tremoren, speekselvloed of zweten, stoppen met het gebruik en raadpleeg een arts.

Skullcap

Skullcap of Scutellaria lateriflora, is een vaste plant kruid met krachtige nervine, anti-inflammatoire en antispasmodic acties. Herbalists gebruik de luchtfoto delen en wortels voor de behandeling van epilepsie, ontstekingsziekten en zenuwziekten. In zijn boek van 2003, "Medische fytotherapie: de wetenschap en praktijk van kruidengeneeskunde," adviseert klinische kruidkundige David Hoffmann skullcap tinctuur of thee om te ontspannen van pijnlijke zenuwen en krampen te verlichten. Skullcap niet combineren met alle andere kalmerend of medicijnen slapen.

Siberische Ginseng

Siberische ginseng, of Eleutherococcus senticosus, is een houtachtige struik inheems naar Siberië. Traditionele genezers gebruik de root als een tonicum adaptogenic, die een kruid dat verlicht vermoeidheid en helpt het lichaam aan te passen is aan stress. In hun boek van 2009, "Geneeskrachtige planten van de wereld," beweren botanicus Ben-Erik van Wyk en bioloog Michael Wink dat het kruid verbetert uithoudingsvermogen, immuniteit en weerstand te benadrukken. Hoffmann adviseert gebruikt om te helpen uw lichaam omgaan met de stress veroorzaakt door zenuwpijn. Siberische ginseng kunt u combineren met skullcap en St. Janskruid Thee en tincturen om te ontspannen van beknelde zenuwen, pijn te verlichten en helpen uw lichaam te verminderen stress en spanning. Siberische ginseng niet combineren met cardiale of bloeddruk drugs of met antibiotica.


gerelateerde artikelen