Wat te eten te krijgen Buff

April 30

Wat te eten te krijgen Buff

Iedereen wil het perfecte lichaam deze dagen. Er zijn bijna zo vele adviezen over hoe om het perfecte lichaam, want er zijn mensen die willen bouwen. Wat je in je lichaam is net zo belangrijk en waarschijnlijk belangrijker dan de oefening u te bouwen. Weten wat er in je lichaam en in wat verhoudingen is de sleutel tot het ziet eruit als een fitness model of pro atleet.

Eiwitinname

Eiwit is de bouwsteen van spier, veel mensen weten dit maar het ingewikkeld deel is te weten hoe om het te krijgen van mager bronnen en hoe veel te eten. Studies suggereren dat je 1 gram proteïne voor elk pond van uw lichaamsgewicht te winnen spier moet eten. De soorten eiwit die je eet moet mager en verteerbaar te worden omgezet in spier en niet als vet opgeslagen. Mager rundvlees en kip zijn gemakkelijk te vinden en voor te bereiden en zijn populaire keuzen voor eiwitten, maar vis, noten, bonen en groene bladgroenten bieden ook goede bronnen van mager eiwit.

Inname van koolhydraten

Koolhydraten zijn de brandstof die je lichaam gebruikt om te krijgen door middel van trainingen en functie. Low-carb diëten zijn populair, maar schadelijk kunnen zijn, omdat het niet met de juiste hoeveelheid koolhydraten uw lichaam zonder de voedingsstoffen die het nodig heeft om te functioneren en krijgen door middel van trainingen kunt verlaten. 2,5 gram koolhydraten per pond lichaamsgewicht eten is een goed uitgangspunt, maar kan worden aangepast aan uw lichaam het type en de stofwisseling. Eten de juiste koolhydraten en niet verwerkte junkfood is de sleutel. Fruit, groenten en onverwerkte granen eten terwijl het proberen om te voorkomen dat voedingsmiddelen met gebleekte bloem en overmatig suiker.

Gezonde vetten

Het lijkt misschien vreemd om te noemen vet maar vetten zijn een essentieel onderdeel van uw dieet. Het kiezen van de juiste soorten vet te eten in de juiste hoeveelheden is het belangrijkste gedeelte. Vetten uit visolie helpt spier te bouwen en ook uw hart gezond te houden. Vet van gefrituurd voedsel, synthetische oliën en ongezonde voedingsmiddelen zijn wat u moet vermijden om spiermassa te winnen terwijl het verliezen van lichaamsvet. Visolie uit eten van vis of capsules en koken met slankere olie niet gemaakt van dierlijke vetten geeft uw lichaam de bedragen op te sporen vet nodig om te functioneren en een mager en gespierd lichaam nog te bouwen.

Dietary Supplements

Supplementen zijn een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u de juiste voedingsstoffen krijgen snel en in een gemakkelijk verteerbare vorm. Eiwit shakes en poeders hebben jarenlang een doeltreffend instrument in ervoor te zorgen dat uw lichaam krijgt het eiwit zonder het vet die komen moet kan met het eten van voedsel. Aminozuur tabletten ook bijstaan in het spiergroei evenals vetverbranders, '' energy drinks '' en elektrolyt drankjes. Veel van deze producten zijn nuttig, maar deze producten zijn niet geregeld door de FDA in de Verenigde Staten en moet u rekening houden bij het kiezen van hen. Onderzoek van deze producten alvorens deze te gebruiken en zorg ervoor dat het zijn in feite wat ze zeggen te zijn.


gerelateerde artikelen