Het gebruik van Alpha Hydroxy & Retin-A

June 1

Het gebruik van Alpha Hydroxy & Retin-A

Retin-A en alfa hydroxy zuren, zoals glycolzuur, werken aan het stimuleren van uw huid natuurlijke collageen vorming terwijl het verhogen van de elastische vezels ter verbetering van uw huidtoon en minimaliseren van rimpels. Omdat ze verschillende functies, verbetert met behulp van de twee samen effectiever dan het gebruik van elk van beide voortbrengselen op eigen uw huid. Bijvoorbeeld, Retin-A is irriterend voor huid terwijl alpha hydroxy zuur is een anti-inflammatoire dat de effecten van Retin-A. balanceert Terwijl u kunt hen samen, lagen uw schoonheidsproducten vereist zorgvuldige timing om ervoor te zorgen dat u de resultaten te maximaliseren.

Stap 1

Je gezicht wassen. Beginnend met schone huid is een belangrijk onderdeel van elke huidverzorging. Uw favoriete reinigingsmiddel gebruiken of kiezen voor een bestand met glycolzuur. Als je net begint om deze producten te gebruiken of als je een gevoelige huid hebt, start met een zachte, milde reiniger in plaats van één met alpha hydroxy.

Stap 2

Toepassing van het product die alfa hydroxy zuren bevat. Gangbare voorbeelden hiervan zijn lactic zuur of glycolzuur, die de huid exfoliëren en cel regeneratie stimuleren. Schrik niet als je je een lichte prikkeling voelt na het toepassen van de alfa hydroxy zuren; Dit is een normale bijwerking.

Stap 3

Wacht ongeveer 30 minuten om de alpha hydroxy te worden geabsorbeerd door de huid. Als u veel De Retin-A op voorbarig uitgeven, zult u het minimaliseren van de doeltreffendheid van beide producten.

Stap 4

Toepassen van Retin-A, die algemeen bekend staat als tretinoïne crème. In tegenstelling tot alfa hydroxy zuren exfoliëren Retin-A niet uw huid, die is een van de redenen die ze samen kunnen werken. In plaats daarvan werkt deze vitamine A derivaat diep binnen uw huid tot verbetering van de productie van huidcellen.

Waarschuwingen

  • Vermijd het gebruik van andere potentieel irritant huidverzorgingsproducten te minimaliseren irritatie van de huid tijdens de eerste paar maanden van het gebruik van Retin-A en alfa hydroxy. Enkele voorbeelden zijn toners, peel-off gezichts maskers, astringents, bar zeep, klaringsbekkens, scrubs en raffinage lotions.

Tips

  • Als alternatief, in plaats van de gelaagdheid van de producten, van toepassing alpha hydroxy zuur in de ochtend en gebruik Retin-A bij nacht.
  • Omdat deze producten van uw huid gevoeligheid voor de zon verhogen kunnen, is het belangrijk om uw huid te beschermen door sunblock toe te passen. Gebruik sunblock waarin zinkoxide, Parsol 1789 of titaandioxide, die een fysieke barrière tussen uw huid en stralen van de zon biedt.
  • Als uw huid zeer droge of geïrriteerde wordt, verminderen de frequentie waarmee u gebruik van de producten of schakel over naar een mildere formule.

gerelateerde artikelen