De verschillen in stationaire fiets vliegwiel gewichten

October 30

De verschillen in stationaire fiets vliegwiel gewichten

Indoor studio fietsen is een intensieve training regime dat helpt u bij het branden van een aanzienlijk aantal calorieën per training. Een typische 40 minuten training kunt branden 400 tot 500 calorieën, afhankelijk van uw lichaamsgewicht en intensiteit. De kern van een indoor cycling fiets is het vliegwiel, die helpt bieden een goede weerstand tegen uw training.

Ontwerp van Upright Bikes

Indoor fietsen Fietsen worden in principe rechtop stationaire motoren ontworpen voor hoge intensiteit opleiding die traditionele Upright bikes zijn gewoon niet bedoeld om gewijzigd. Ze zijn opgebouwd uit sterke materialen, zoals stalen frames, en de pedalen zijn aangesloten op een passief vistuig en vliegwiel mechanisme waarmee constante weerstand – met andere woorden, u kan niet bedriegen door kustvaarders tijdens uw training. Het vliegwiel varieert in gewicht; de zwaardere geven grotere impuls tijdens uw training.

De werking van vliegwielen

Als u een indoor cycling fiets pedaal, het vliegwiel – gelegen waar het voorwiel van een traditionele fiets zou – draait en bouwt momentum. Het biedt een vlotte rit die is ontworpen om het gevoel een stuk fietsen buitenshuis. Het ontwerp simuleert nauwkeuriger trappen omhoog, omdat er een constante weerstand. U kunt de weerstand met behulp van de fiets van spanning knop aanpassen. Vliegwielen blijven bewegen totdat u de rem toepassen.

Gemeenschappelijke vliegwiel gewichten

Vliegwielen op stationaire motoren variëren in gewicht en grootte, maar de meerderheid van hen weegt ongeveer 38 kg, volgens Canadese fitness resource, MyFit.ca. Echter, de zonnige gezondheid en Fitness SF-B1003 fiets beschikt over een 55 pond vlieggewicht en de SF-B1001 model heeft een 30 pond vliegwiel setup. Dus, het verschilt per model. Stationaire motoren met zwaardere vliegwielen zal doorgaans duurder dan mensen met lichtere.

Voor-en nadelen

Het belangrijkste voordeel van een stationaire fiets met een zware vliegwiel van 40 kg of hoger is de combinatie van kracht en weerstand die kunt u tijdens uw training kunt genereren. Het zorgt voor een realistischer gevoel van reizen bergop. De nadelen zijn het feit dat het totale gewicht van de upright bike zwaarder is, die de overdraagbaarheid van de fiets belemmert, en het prijskaartje meestal hoger is.


gerelateerde artikelen