Rehab oefeningen voor een gedeeltelijk gescheurd middelste deltoideus

October 16

Rehab oefeningen voor een gedeeltelijk gescheurd middelste deltoideus

Uw midden deltoideus verbindt de bovenarm met het schouderblad en speelt een rol bij het opheffen van uw arm omhoog zijwaarts. Rehab oefeningen voor deze spier zich te concentreren op het herstel van de flexibiliteit en kracht om je schouder terug te keren naar een gezonde, niveau functioneren. Eerst overleggen met uw arts, omdat niet alle oefeningen mogelijk geschikt voor uw specifieke gezondheidstoestand.

Gebruik maken van statische manoeuvres

Een gedeeltelijk gescheurd middelste deltoideus kan resulteren in een spierspanning van verschillende niveau. Alle niveaus van rehab oefeningen voor een gedeeltelijk gescheurd middelste deltoideus hoeft te nemen enkele statische manoeuvres, bekend als isometrics, zachtjes herstellen spierkracht te versterken. Isometrics betrekken spiercontracties zonder gezamenlijke beweging. Gebruik uw muur als een oefening instrument voor deze oefening. Sta met je rug tegen een muur. Plaats uw getroffen-zijarm tegen de muur, palm wijd open. Druk je hand tegen de muur. Houd je elleboog recht. Houd deze spanning gedurende 10 seconden. Langzaam laat de spanning en ontspannen gedurende 10 seconden. Herhaal deze oefening 10 maal.

Gebruik oefening Bands

Rehab oefeningen voor een gedeeltelijk gescheurd middelste deltoideus moeten concentreren op het herstel van je schouder kunnen hefarmen uw overhead om te herstellen van de algehele bereik van beweging werking. Gebruik weerstand banden als instrument van een oefening om te beginnen doet een versterking en stretching manoeuvre bekend als een zittende schouder-press. Plaats een lichte weerstand band onder de stoel van een stevige stoel. Terwijl rechtop zitten, pak een greep van elk uiteinde van de band met een hand. Zachtjes til je gewonde arm naar het plafond door de band uit te rekken. Houd deze positie gedurende 10 seconden. Langzaam terug naar de oorspronkelijke positie. Ontspannen gedurende 10 seconden. Herhaal deze oefening 10 maal.

Gebruik trainingshalter

Met behulp van een verscheidenheid van trainingshalter blijkt voordelig als onderdeel van uw rehab voor een gedeeltelijk gescheurd middelste deltoideus regime oefeningen. Trainingshalter kunnen de winkel koopt rassen of handgemaakte versies zoals gevuld blikjes soep, zakken van gedroogde bonen of gallon water gevulde kruiken. Werken aan het verbeteren van uw spierkracht door het doen van sommige laterale werpt. Sta rechtop met de voeten schouder breedte van elkaar. Plaats een 1-pond gewicht in je gewond-kant hand, handpalm naar je lichaam. Voorzichtig en langzaam til je arm zijwaarts terwijl het opheffen van het gewicht om de schouderhoogte. Houd je elleboog recht. Houd deze positie gedurende 10 seconden. Langzaam terug naar de oorspronkelijke positie. Ontspannen gedurende 10 seconden. Herhaal deze oefening 15 keer.

Gebruik zachte stukken

Rehab oefeningen voor een gedeeltelijk gescheurd middelste deltoideus moeten concentreren op flexibiliteit voorzichtig herstel van de spier om uw schouder voor het effectief uitvoeren van haar gehele gamma van motie vermogens. De rek van de schouder spelen een essentiƫle rol in de revalidatie. Voorzichtig rekken uw midden deltoideus door sommige slinger manoeuvres die allereerst rechtop tegen een tabel oefening doen. Langzaam lager uw bovenlichaam richting de vloer en laat je gewonde arm vrij hangen. De tabel met uw gezonde arm voor ondersteuningsdoeleinden vasthouden. Houd je rug recht en voorzichtig verplaats je bovenlichaam om te beginnen uw wapen slingerende in een cirkel. Voeren 5 rechtsom cirkels. Gebruik je gezonde hand aan de greep van de hand van uw gewond-zijde om te stoppen met de swingende. Langzaam terug naar de rechtop. Ontspannen gedurende 10 seconden. Herhaal deze oefening 5 keer in de richting tegen de klok in.


gerelateerde artikelen