Hoe veel calorieën zijn in een Taco Bell Fiesta salade?

October 11

Hoe veel calorieën zijn in een Taco Bell Fiesta salade?

Salades zijn niet altijd de gezondste optie in een menu en de fiesta salade bij Taco Bell is geen uitzondering. Kennen van de voedingswaarde-informatie bij Taco Bell kunt u om een geïnformeerde en gezonde besluit wanneer u voedsel bestelt.

Ingrediënten

Taco Bell serveert de fiesta salade in een gebakken tortilla kom. De shell is gevuld met rundergehakt, rijst, cheddarkaas, opnieuw gebakken bonen, sla, tomaten, tortilla strips en zure room.

Voeding feiten

De fiesta salade bij Taco Bell bevat 770 calorieën en 370 van die calorieën uit vet komen. Er zijn 41 g van vet in de salade en 10 g van het vet zijn verzadigd. Er zijn 1650 milligram natrium in de fiesta salade met 75 g koolhydraten en 12 g voedingsvezels.

Cutting calorieën

Als u wilt eten de fiesta-salade van de Taco Bell, maar niet bereid zijn om de calorieën verbruiken, kunt u overwegen het bestellen het zonder de shell. Deze wijziging zal de calorieën van 770 tot 470 knippen en het vet zal worden teruggebracht van 41 g tot 24. Met uitzondering van de shell elimineert 65 g koolhydraten, waardoor het totaal tot 10 g.


gerelateerde artikelen