How to Fix chronische Postnasal Drip bij kinderen

July 15

How to Fix chronische Postnasal Drip bij kinderen

Postnasal drip is de sensatie van geaccumuleerde of druipen slijm uit de rug van de neus. Chronische postnasal drip aanhoudt langer dan twee maanden en komt vaak voor in combinatie met allergieën, chronische sinusitis of gastro-oesofageale refluxziekte. Sommige medicijnen en verschillende structurele afwijkingen kunnen ook slijm afscheiding, en kinderen de voorwaarde kunnen ontwikkelen als ze een vreemde voorwerpen in de neus klem te zitten hebben. Indien verlaten onbehandeld, chronische postnasal drip bij kinderen kan leiden tot chronische hoest, keelpijn, heesheid stem en problemen eten.

Stap 1

Worden getest door een otolaryngologist om te bepalen van de oorzaak van de symptomen van uw kind. Met behulp van een scope of CT-scan, de dokter kan detecteren structurele afwijkingen, ingediend vreemde lichamen, zakken van infectie en andere mogelijke oorzaken. Als de dokter kunt vinden en de onderliggende oorzaak behandelen, kan uw kind postnasal drip kan worden vastgesteld.

Stap 2

Zoute neus spoelen op uw kind gebruiken om te helpen duidelijk dik slijm en keel pijn te verlichten. De Amerikaanse Academie van kno raadt spoelen van de neus twee tot vier keer per dag en met behulp van zoute sprays de binnenkant van de neus om vochtig te houden.

Stap 3

Bieden uw kind extra vocht te dun zijn nasale secreties en uitdroging te voorkomen. Vermijden van diureticum medicijnen en cafeïnehoudende frisdrank en andere dranken is ook belangrijk.

Stap 4

Geef uw kind een langdurige cursus van breed spectrum antibiotica voor de behandeling van chronische postnasal infuus gekoppeld aan chronische bacteriële sinusitis.

Stap 5

Allergische oorzaken van chronische post nasale infuus met antihistaminica, steroïden sprays en ontwijking maatregelen te behandelen. Uw arts zal samen met uw gezin te ontdekken alle allergenen die aan uw kind symptomen bijdragen kunnen.

Stap 6

Het hoofd van uw kind bed verheffen ten minste 6 inch, voeden hem diner eerder op de dag en Vermijd voedsel dat maagzuur veroorzaken of verergeren van de symptomen. Deze maatregelen kunnen helpen met het bevestigen van chronische postnasal drip zure terugvloeiing is gekoppeld. In ernstige gevallen, kan uw kind nodig hebben over-the-counter antacida of recept medicijnen te beheren zijn terugvloeiing.

Waarschuwingen

  • Verslag een verslechtering van of verandering in uw kind symptomen met uw arts onmiddellijk, zelfs na ontvangst van een diagnose. Zelden, kunnen postnasal drip voortvloeien uit de keelkanker of een andere ernstige onderliggende ziekte.

Wat die u nodig hebt

  • Zoute neus spoelen
  • Zoutoplossing neusspray
  • Over-the-counter antihistaminicum
  • Over-the-counter antacidum

gerelateerde artikelen