4 manieren om te oefenen met Bell's Palsy

July 8

Ontspan en rust boven alles

Hoewel het is moeilijk niet om paniek over gezicht zwakte en verlamming, neem hart dat de meeste Bell's palsy patiënten het gebruik van hun gezichtsspieren herstellen. In de meeste gevallen lost Bell's palsy symptomen zich binnen enkele weken. Praat met uw arts over steeds proactief in het terugwinningsproces. Hij of zij kan aanbevelen een fysiotherapeut die kan helpen bij sommige oefeningen die zullen versterken uw gezichtsspieren, ook wel bekend als het "gezicht omscholing." Deze oefeningen zijn over het algemeen de meest effectieve zodra sommige aanvankelijke zenuw-functie als resultaat.

Wees voorzichtig in het algemeen uit te oefenen

Neem het gemakkelijk bij de uitwerking van tijdens de weken van openlijke Bell's palsy symptomen. Als u normaal lopen, wandelen of je fiets buiten rijden, overwegen kunt u te nemen binnen een paar weken. De bescherming van uw ogen waarin dit probleem optreedt is van het allergrootste belang. Aangezien je gelaatsspieren niet uw ooglid sluiten, is uw Pinken reflex verdwenen. Knippert normaal beschermt ons tegen stof en andere deeltjes in de lucht. Verminderen uw kansen op voor hoornvlies schade doordat zeer beschermend van uw getroffen oog voor de duur van de symptomen.

Voel je vrij om je gezicht zachtjes masseren

Terwijl over het algemeen niet nodig zijn, kan masseren je gezicht met je hand helpen in het proces van de gegevensterugwinning. Lichte gezichtsmassage, in veel gevallen kunnen stimuleren de gelaatsspieren. Vele lijders van Bell's palsy vinden ook verlichting voor een aantal van de angst ze voelen door het nemen van een actieve rol in het herstel van hun gezichtsspieren. Er zijn rekeningen, echter onbedoeld ongepast spieren te compenseren wanneer er te veel stimulatie van slappe spieren teweeg te brengen. Wacht tot er ten minste enig herstel van de zenuw is voordat u begint met massage.

Leren omgaan oefeningen naast gezicht oefeningen

Voor de vele slachtoffers van Bell's palsy is alleen omgaan met de alarmerende symptomen van de aandoening de grootste prioriteit. Het is volkomen normaal te voelen overstuur, gestoord en onbeheerst. Ontspanningsoefeningen zoals trage diepe ademhaling of visualisatie nuttig kan zijn en kan je ze op uw eigen. U kunt ook alternatieve therapieën, zoals acupunctuur, massagetherapie of geleide beeldspraak te helpen uw hele lichaam om te ontspannen en uw geest om het hoofd te overwegen.


gerelateerde artikelen