Het gemiddelde lichaamsgewicht voor vrouwen

July 18

Het gemiddelde lichaamsgewicht voor vrouwen

Gebaseerd op gemiddelde U.S. vrouwen lichaam gewichten en hoogtes, wegen vrouwen in de Verenigde Staten meer dan ze zou moeten. Een geschatte 64 procent van de Amerikaanse vrouwen zijn zwaar of zwaarlijvig, volgens gewichtscontrole informatienetwerk. Een vrouw hoogte, framegrootte en hoeveelheid van de vetvrije massa bepalen haar ideale lichaamsgewicht.

Gemiddelde gewicht en lengte

De Centers for Disease Control and Prevention rapporten dat het gemiddelde lichaamsgewicht voor volwassen vrouwen leeftijden van 20 en ouder in de Verenigde Staten is 166.2 pond. De gemiddelde Amerikaanse vrouw hoogte is 5 voeten 3.8 inch groot. Gebaseerd op de index van de lichaamsmassa en wenselijk lichaam gewicht formules, de gemiddelde vrouw in de natie--die ongeveer 5-voet-4--weegt meer dan haar wenselijk lichaamsgewicht is. Dit verhoogt haar risico voor het ontwikkelen van chronische ziekten, zoals diabetes en hart-en vaatziekten.

Gemiddelde BMI

De gemiddelde index van de lichaamsmassa voor Amerikaanse vrouwen is op de high-end van het overgewicht bereik. Een review gepubliceerd februari 2012 in het "Journal van de American Medical Association" meldt dat de leeftijd gecorrigeerde gemiddelde Amerikaanse vrouw BMI 28,7. PubMed gezondheid merkt op dat de BMIs van 25-29,9 worden geclassificeerd als overgewicht, en BMIs 30 en boven zwaarlijvig zijn, wat betekent dat de gemiddelde Amerikaanse vrouw valt gewoon verlegen van wordt in de zwaarlijvige categorie.

Gemiddelde tailleomtrek

In de Verenigde Staten is de gemiddelde vrouw tailleomtrek 37,5 inch, volgens de CDC. Het nationale hart, Long- en bloed Instituut verslagen dat vrouwen met taille omtrek groter dan 35 inch hogere risico's hebben voor het ontwikkelen van type 2 diabetes en hart-en vaatziekten.

Wenselijk lichaam gewichten

Wenselijk of ideal, lichaam gewichten voor vrouwen zijn vaak berekend met de formule Hamwi. Volgens de Universiteit van Washington, wanneer met behulp van deze formule vrouwen moet wegen 100 pond voor de eerste 5 voeten van hoogte en 5 pond voor elk extra duim meer dan 5 voet hoog. Ten slotte voeg toe 10 procent hebben een groot frame-- of zijn gespierde-- en 10 procent aftrekken als je klein-omlijst. Bijvoorbeeld, heeft een vrouw die 5-voet-4 een ideaal lichaamsgewicht van 120 pond als ze een medium frame, 108 pond heeft als ze heeft een klein frame en 132 pond als ze grote-framed of gespierd.


gerelateerde artikelen