Gevoelloos voeten tijdens de elliptische oefening

March 2

Gevoelloos voeten tijdens de elliptische oefening

De elliptische oefening machine kunt u verplaatsen van je lichaam in een deel cross-country, deel met beweging. Dankzij roerende pedalen op de elliptische platform bent u in staat om uw hart pompt zonder de grote impact van hardlopen. De stationaire aard van je voeten op de elliptische pedalen kunt echter een ander probleem--voet gevoelloosheid na langdurig gebruik maken.

Neuritis/Neuroma

Een van de gemeenschappelijke onderliggende voorwaarden in verband met elliptische oefening en de voeten wordt neuritis of neuroma genoemd. Deze gebeurtenis meestal veroorzaakt symptomen zoals tintelingen in de bal van uw voet en/of tussen de derde en vierde tenen. Een andere naam voor neuritis of neuroma is gewoon de irritatie van de zenuw. De consistente druk op uw voeten dat optreedt wanneer u een elliptische oefening machine gebruikt, kan dit irritatie veroorzaken. Dit gevoel kan worden vergelijkbaar met irritatie die optreden kan als u besteedt enkele uren werken terwijl je.

Capsulitis

De tweede oorzaak van gevoelloosheid van de voet tijdens de elliptische oefening is bekend als capsulitis. Deze aandoening treedt op wanneer het gewricht capsules — stukken kraakbeen die betrekking hebben op uw beenderen — worden ontstoken. Omdat deze capsules de neiging om een aanzienlijk aantal zenuwen en bloedvaten, meestal deze aandoening vergezeld van gevoelloosheid en pijn in uw voeten, waar neuritis meestal veroorzaakt geen pijn.

Oplossingen

Gevoelloosheid tijdens het gebruik van de elliptische machine is niet altijd het signaal van een meer ernstige aandoening, zoals zenuw verwonding. Door het nemen van maatregelen ter vermindering van de voet gevoelloosheid, kunt u bepalen of de oorzaak iets ernstiger is. Beginnen met een evaluatie van uw schoenen. Koppelverkoop uw schoenen te strak vermindert de omloop aan uw voeten en bijdragen tot de voet van gevoelloosheid. Schoenen die te klein of smal kunnen ook schadelijke effecten veroorzaken. Wilt u ook kan uw houding op de elliptische machine, alternatieve overschakelen van het grootste deel van uw gewicht op je tenen om scheve terug meer op je hielen. Afwisselend de hellingshoek op uw elliptische kan helpen om je voet positionering ook wijzigen.

Waarschuwingen

Als uw preventieve methoden niet uw voet gevoelloosheid verminderen, desgewenst kunt u om te zien een arts die kan evalueren uw voeten en ervoor zorgen dat u ondervindt geen onderliggende geblesseerd. In sommige gevallen een bloedstolsel of vernauwing van de slagaders ook mond pijn kunnen veroorzaken, en beide voorvallen kunnen potentieel schadelijk voor uw gezondheid.


gerelateerde artikelen