Niet het verhogen van een verwend nest

March 10

Niet het verhogen van een verwend nest

Terwijl uw kind kan uw hele wereld, moet u instellen en afdwingen van de grenzen om te voorkomen dat het verhogen van een verwend nest. Als ouder wilt u bieden alles wat je kunt om ervoor te zorgen dat je kleintje nooit ongelukkig. Echter, daarmee kan uw kind schade veroorzaken dat zal duren in de volwassenheid. Consequent in discipline, die klusjes, bevordering van donatie of vrijwilligerswerk, vertraagd bevrediging en verstrekken van een uitkering zijn acties die u kunt nemen om ervoor te zorgen dat uw kind verantwoordelijk en respectvol opgroeit.

Stap 1

Redenen van consistentie in het disciplineren van uw kind. Wanneer u nee zeggen, bedoelen en doortasten. Uw kind leert u manipuleren en zijn zin te krijgen, als u niet wat u dreigen doet dat te doen. Zonder overeenstemming discipline leert uw kind dat u een push-over, dat hij het middelpunt van de aandacht en dat hij wat hij wil krijgt, wanneer hij het wil kan zijn. Wanneer hij smeekt of gooit een driftbui voor iets wat die hij wil, rustig nee zeggen, en gaan over uw bedrijf. Uw kind leert dan dat u zal staan achter wat je zegt.

Stap 2

Nodig uw kind regelmatig klusjes vanaf een jonge leeftijd bereiken. Aangepast aan de leeftijd klusjes voor iemand zo jong als twee of drie kunnen opbergen van Wasserij of opbergen van speelgoed. Oudere kinderen kunnen schone badkamers, neem de prullenmand en maaien van gazons. Dit leert verantwoordelijkheid, de waarde van hard werken en verhoogt nederigheid in plaats van trots.

Stap 3

Neem uw kind met u als vrijwilliger. Niet alleen doet deze help je tijd doorbrengen met haar, het zal aantonen dat je de waarde van het helpen van anderen en hard werken, de waarden die u wilt inprenten in haar. Kinderen kunnen inhaken op de schuld u kan voelen voorlopig niet meer beschikbaar en gebruiken om hun zin krijgen. Vrijwilligerswerk toont ook haar hoe anderen leven en het werk dat het duurt om zorg te verlenen voor de minder bedeelden. Een andere optie is het stimuleren van goederen of een uitkering aan een goed doel te doneren.

Stap 4

Wachten om te geven uw kind de dingen die hij wil. Als er een nieuw speelgoed op de markt, hebben hem opslaan van zijn uitkering, totdat hij heeft genoeg om te kopen of nieuwe items slechts af en toe. Dit leert dat wij dingen meer waarderen als we moeten wachten om ze te krijgen. Het helpt ook je kind leren om financieel plan voor de korte en lange termijn.


gerelateerde artikelen