Voedingsmiddelen die voorkomen opgeblazen gevoel dat, Gas en vermoeidheid

March 22

Voedingsmiddelen die voorkomen opgeblazen gevoel dat, Gas en vermoeidheid

Hippocrates zei ooit: "laat voedsel uw geneesmiddel." Inderdaad, de nuttigen van bepaalde voedingsmiddelen kan helpen verlichten van de dagelijkse kwalen zoals opgeblazen gevoel, winderigheid en tijdelijke vermoeidheid. Hoewel deze symptomen een normaal onderdeel van het leven zijn, kan hun aanwezigheid worden ongemakkelijk en slecht getimede. Opgeblazen gevoel en winderigheid worden meestal veroorzaakt door slikte lucht of het spijsverteringsproces, volgens nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse.

Verlichten opgeblazen gevoel met komkommers

Er is een reden waarom kuuroorden afhankelijk van komkommers te verminderen zwelling onder de ogen. Het hoge vitamine C-gehalte, evenals silica en cafeïne zuur uit de huid kunnen helpen verminderen zwelling en steun bij de preventie van waterretentie. Het positieve effect dat kan worden gezien op gezwollen ogen vertaalt naar je maag.

Verminderen van Gas met lommerrijke Groenen en courgette

Kruisbloemige groenten--namelijk kool, broccoli, uien en bloemkool--de neiging om alle groenten een slechte wrap als het gaat om uw lichaam de productie van gas. Niet alle groenten zijn gas-veroorzakende, echter. Verse, groene Groenen zoals boerenkool, spinazie, ijsberg en romaine sla, evenals courgette, zijn gemakkelijk verteerbaar en bestrijden van winderigheid. Deze groenten laat paar residuen dat kunnen worden gefermenteerd door uw gut's bacteriën, wat betekent dat u minder aanvallen van pijnlijk, ongemakkelijk gas zal lijden.

Evenwicht maaltijden tegen vermoeidheid

De combinatie van de beginselen van de Academie van voedings- en dieetleer, niet alleen eten een voeding, kan helpen bij de bestrijding van vermoeidheid. De organisatie adviseert elke drie tot vier uur eten om brandstof metabolisme (consumeren genoeg, maar niet teveel) en balanceren uw bord met volle granen, mager eiwit, vetvrij zuivel, vezel-rijk produceren en een kleine hoeveelheid gezonde vetten. Blijf gehydrateerd met water of ongezoete thee.

Bepalen van de oorzaak

Specifieke levensmiddelen kunnen verlichten zwellen, gas en vermoeidheid, maar het is ook belangrijk om te bepalen van de wortel van deze kwesties. De onderliggende oorzaak opgeblazen gevoel en winderigheid zou een niet gediagnosticeerd voedselintolerantie. Terwijl tijdelijke vermoeidheid aan iedereen gebeurt, zou persistente en chronische vermoeidheid een teken van een groter probleem, zoals stress of slaap verstoren. Als deze symptomen zelfs met een evenwichtige voeding aanhouden, overweeg dan een bezoek aan uw arts.


gerelateerde artikelen