Manieren om te controleren Facebook als ouder

August 6

Manieren om te controleren Facebook als ouder

Het Internet kunnen gevaarlijk gebied voor uw kind of tiener. Terwijl u gebruik van het Internet voor werk en ontspanning maken misschien, kan uw kind worden gebruikt in een heel andere manier. Facebook, bijvoorbeeld, kunnen gevaarlijk zijn als uw kind het ten onrechte gebruikt door oversharing of op onbekende links te klikken. Toezicht op Facebook gebruik is één manier om te stoppen riskant gedrag, en slimme ouders gebruiken verschillende controle tactieken waarmee nog hun kinderen gebruik maken van het Internet. Wees slim over inchecken met uw kind Facebook en u zult geven vrijheid binnen reden.

Wachtwoord bewaren

Als uw kind wil krijgen van een Facebook-account, zorg ervoor dat u toegang behouden. Terwijl kinderen jonger dan 13 jaar zijn niet toegestaan rekeningen door Facebook's termen van service, vonden een enquête Consumer Reports dat 7,5 miljoen gebruikers onder de leeftijd vereiste. Wanneer en als u toestaan dat uw kind een Facebook-account krijgen na leeftijd 13, haar te helpen met het setup-proces en behouden van haar wachtwoord wilt, laat haar weten dat het is uw recht als ouder in te checken wanneer u maar wilt. Doen dus middelen zij zullen meer waarschijnlijk worden op haar beste gedrag.

Word vrienden

Hebt u een Facebook-account van uw eigen, stelt worden "vrienden" met uw kind zo snel mogelijk, Dr. Polly Dunn van ChildHelp.org. Als uw kind de vriend, kunt u controleren wie hij praat met, foto's en links dat hij berichten en zijn status updates. Als je kind weet dat je zijn informatie zien kunt, hij kan twee keer nadenken over posten of ongepast commentaar.

Inchecken

Zelfs als u geen Facebook hebt, kunt u controleren in uw kind gebruik regelmatig door te praten en te surfen op de site samen. Vraag uw tiener om te kijken naar haar Facebook-pagina met u en om te praten over wat je ziet zitten. Het is een goede gelegenheid om een refresher gesprek over Internet veiligheid, wat is en niet goed is om te delen en cyberpesten.

Software en Services

Als u liever incognito controleert zou, kunnen sommige softwareprogramma's u uw kind Facebook gebruik controleren zonder hem te weten. Deze software kan u vertellen wat uw kind boeken is, hoe hij communiceert met vrienden en mogelijk riskant gedrag van de instelling van een dashboard identificeert. Het is echter een goed idee om te laat uw kind weten dat hij wordt controle zodat hij voelt niet geschonden als je de aanpak van hem over zijn gebruik van Facebook, waarschuwt voormalig Missouri ICAC Commander en kind Internet veiligheidsexpert Lt. Joe Laramie in een artikel voor iKeepSafe.com.


gerelateerde artikelen