Tips voor het verwijderen van donkere vlekken

July 7

Tips voor het verwijderen van donkere vlekken

Donkere vlekken op uw huid kunnen je ongemakkelijk in sociale situaties en compliceren uw gebruik van cosmetica. De Amerikaanse Academie van Dermatologie, AAD, in een 2010 verslag aan artsen, merkt op dat de schuld bij de zon ligt. Na vele jaren, vooral als uw levensstijl of bezetting vaak u buitenshuis nemen, kan uw zonnebrand worden oneffen of vlekkerig. De plekken worden vaak genoemd ouderdomsvlekken of lever vlekken. Gelukkig kunnen worden voorkomen en verwijderd eenvoudig en veilig.

Genezen door preventie

Bescherming tegen de zon zo vroeg mogelijk beginnen. Schrijven in de Cleveland Clinic verslag van 2007 "Disease Management Project", zegt Dr. James Taylor volstaat om uiteindelijk donkere vlekken blootstelling aan de zon is ook een risicofactor voor huidkanker.

De Office van stralingsbescherming, een tak van de Washington State Department of Health, zonne-ultraviolet of UV-stralen worden aangegeven, als de oorzaak van schade aan het DNA in de menselijke huid. Dr. Taylor biedt een eenvoudig uiteinde: een sun blocker gebruiken met een zon beschermende factor of SPF van ten minste 15 vanaf de geboorte tot de leeftijd van 18 jaar. Dit eenvoudige uiteinde, begonnen op de vroegst mogelijke leeftijd, is een "genezen door preventie" voor donkere vlekken. Dit zal de huid kankergevallen in de algemene bevolking ook dalen met bijna 80 procent.

Echter, als u al vlekken u wilt verwijderen, niet saboteren uw behandeling met direct zonlicht. Gebruik sunblock crèmes tijdens en na de behandeling van die donkere vlekken gênant.

Voordat u probeert te verlichten of het verwijderen van donkere huid praten vlekken op welke manier uw arts. Sommige donkere vlekken zijn van kanker, en moeten worden geïnspecteerd door een getrainde arts. Ongepaste of vertraagde zorg kunnen gevaarlijk zijn.

Tips van uw keuken

Uw eigen koelkast en pantry bevatten veel voedingsmiddelen met chemische verbindingen, gezegd dat het verwijderen van donkere huid vlekken, volgens een verslag van 2007 voorbereid door een consortium van professionele creatieve denkers op YgoY. Hun lijst van tips bevat karnemelk, toegepast op uw huid vlekken tweemaal daags, creditering zijn melkzuur als een huid reinigingsmiddel, depigmenting agent en schoonheid steun.

Nog een tip adviseert een mengsel van 2 tsp. appel cider azijn en 1 theelepel in oranje sap Bette op donkere vlekken tweemaal per dag gedurende één tot twee maanden

Kikkererwten, puree en bevochtigd met genoeg water om een pasta wordt ook gezegd dat het verwijderen van donkere vlekken. De pasta wordt toegepast tweemaal dagelijks en links in plaats lang genoeg om te drogen. Het wordt elke dag totdat de gewenste mate van lichter wordt gezien.

Tips van uw tuin

Huid zorg specialisten schrijven voor HomeRemediesWeb bieden twee tips uit uw tuin te verwijderen van de donkere huid vlekken. Probeer de eerste methode door fijn hakken of vermenging van verse, rauwe ui, zodat u kunt squeeze out van sommige ui sap. Meng dit met een gelijk volume van appel cider azijn. Schar het mengsel op je donkere vlekken vochtig te houden gedurende ten minste 30 minuten voor het spoelen. Doe dit twee keer per dag gedurende ten minste zes weken. Herhaal totdat de vlekken zijn verwijderd.

De tweede tip maakt gebruik van de sap of gel-achtige sap van een gesneden aloë blad. Toepassen op uw donkere vlekken voor 45 minuten twee keer per dag. Bliksem moet zichtbaar worden binnen een maand. Blijven langer, indien nodig, voor volledige verwijdering.


gerelateerde artikelen