Het gebruik van kruiden bij het reinigen van kwik uit het lichaam

November 8

Het gebruik van kruiden bij het reinigen van kwik uit het lichaam

Kwik is bijzonder giftig voor het menselijk lichaam. Een veel voorkomende manier dat u kunt worden blootgesteld aan kwik is door het gebruik van niet-gereglementeerde amalgaamvullingen en vullingen die kwik als belangrijkste ingrediënt gebruikt, Dr. Roy Kupsinel merkt in zijn boek "Van een patiënt Guide to Mercury-Amalgam toxiciteit." Andere bronnen van kwik zijn pesticiden en kunststoffen. Sommige medicijnen, zoals vaccins, evenals laxeermiddelen en cosmetica kwik bevatten en grote vissen zoals tonijn en haaien zijn hoog in kwik, volgens de World Health Organization. Raadpleeg uw arts voordat u herbal remedies voor ontgifting van kwik.

Stap 1

Het artikel "Kwik Detoxificaton," uitgegeven door de online Life Extension Magazine, zegt chlorella poeder kan helpen bij het reinigen van uw lichaam van kwik. Ook kun je het in capsules, adviseert 'The Klinghardt neurotoxine opheffing Protocol,' van Dr. Dietrich Klinghardt. Chlorella kan je darmen jas en binden met kwik, evenals andere toxische metalen in je lichaam en kunt u om hen te elimineren door middel van uw ontlasting. Wetenschappelijk bewijs is nog moest bewijzen chlorella de werkzaamheid bij het ontgiften van uw lichaam van kwik.

Stap 2

Knoflook en koriander worden vaak gebruikt in een programma van de detox kruiden kwik. Knoflook is een van de meest populaire kruidensupplementen verkocht in de Verenigde Staten, maar er is niet genoeg bewijs ter ondersteuning van het effect daarvan op de ontgifting van kwik, maar het bevat sulfaatzuurstof verbindingen die uw nieren helpen kunnen bij het uitbannen van opgeslagen van kwik, zegt Dr. Klinghardt. Koriander, die het zaad van koriander is, is gezegd om te helpen verwijderen van kwik uit uw centrale zenuwstelsel, hoewel er nog behoefte aan aanzienlijke wetenschappelijke bewijs hiervoor. U kunt ook koriander opnemen in uw dieet door toe te voegen aan salades, koriander pesto maken en het te mengen met uw groente en vruchtensappen.

Stap 3

Paardebloem is een diureticum kruid dat vraagt urination, volgens kruidkundige David Hoffmann in zijn boek "De nieuwe holistische kruiden." Sommige maken paardebloem thee proberen te plassen en de eliminatie van giftige stoffen te verhogen. Overleg met uw arts alvorens diureticum kruiden, vooral als u reeds diureticum medicatie nemen.

Waarschuwingen

  • Raadpleeg uw arts alvorens enige vorm van kruidensupplement bent u onder medische behandeling.

Tips

  • Krijg een haaranalyse voordat u uw reinigen programma begint en controleer uw niveaus van chloride en natrium, die neigen zal te zijn lage hebt u toxiciteit van kwik in je lichaam, stelt Dr. Klinghardt. Hebben een andere haaranalyse gedaan na uw reinigen programma om te controleren op eventuele verbeteringen in uw niveaus van natrium en chloride. U kunt het nemen van supplementen om ze te herstellen naar normale niveaus, dat blijven zal zodra u hebt de kwik uit je lichaam verwijderd.

gerelateerde artikelen