Weerstand Band Glute oefeningen

October 29

Weerstand Band Glute oefeningen

Overzicht

Uw bilspieren zijn gemaakt van drie componenten: de gluteus maximus, gluteus medius en gluteus minimus--waarvan de grootste de gluteus maximus is. Om deze spieren te ontwikkelen, moeten de weerstand of gewicht dragende oefeningen worden uitgevoerd. Eén manier om dit te bereiken is door middel van een weerstand band. Deze kunststof banden zijn dunne platen van kunststof die spanning aan een oefening toevoegen kunt. Dit zorgt ervoor dat uw spieren om harder te werken aan het bereiken van de beweging, wat resulteert in grotere spieropbouw.

Vogel hond

Beginnen op handen en voeten met je handen en knieën-schouderbreedte uit elkaar. Uw hoofd moet worden uitgelijnd met je schouders en terug met het bekken in een neutrale positie. Plaats uw weerstand band rond uw rechtervoet waar de boog rust, en plaats een van de uiteinden onder elke hand. Neem een diepe adem, dan als je uitademt, til het been in een hoek van 90 graden. Stoppen als je been wordt uitgelijnd met de rest van uw lichaam en uw bilspieren balde zoals bereik je de top van de ontwerpresolutie. Houd voor vijf seconden, dan inademt om terug te keren naar de vloer. Herhaal 10 keer als je een beginner bent, 15 als u zitten meerder vergevorderd. Schakel over naar de andere kant en herhalen voor twee tot drie sets.

Liegen Hip ontvoering

Liggend op uw kant, das losjes een weerstand band rond uw enkels met één voet boven de andere. Je heupen boven op elkaar stapelen, en plaats je arm in een comfortabele positie--ofwel op de vloer met je hoofd rust erboven of met je arm gebogen en je hoofd in je hand.

Adem voordat je de oefening uit te voeren, dan uitademen als je je bovenste been omhoog lift voor zover u met de weerstand band rond uw benen bereiken kunt. U moet de beweging voornamelijk in de zijkanten van de glute spieren voelen. Inademen te langzaam uw been terug naar de uitgangspositie. Voor 10 tot 15 herhalingen uit te voeren en vervolgens overschakelen naar de andere kant. Twee tot drie sets uit te voeren.

Naar achteren Leg Raise

Deze oefening werkt de bilspieren alledrie tegelijk. Terwijl je met de benen-schouderbreedte uit elkaar, losjes binden de weerstand band rond uw benen. Langzaam verhogen het been naar achteren met je enkel gericht naar de muur. Bereiken reeds mogelijk totdat de band weerstand uw verkeer beperkt naar waar u om het even welk verder niet bereiken. 15 tot 20 keer herhalen en vervolgens overschakelen naar de andere kant. Het uitvoeren van twee tot drie sets van deze oefening.


gerelateerde artikelen