Artritis & kaneel

November 6

Artritis & kaneel

Artritis beschrijft ontstekingen in een gewricht. Er zijn tientallen soorten artritis; alle veroorzaken pijn, zwelling, warmte, roodheid en verminderde beweging in uw gewrichten. Anti-inflammatoire geneesmiddelen worden meestal aanbevolen door artsen die artritis te behandelen, maar deze medicijnen hebben bijwerkingen, zoals irritatie van de maag, nierschade of gastro-intestinale bloeding. Sommige artritispatiënten zijn terughoudend om te nemen van conventionele geneesmiddelen, en kunnen wenden tot alternatieve therapieën, zoals kaneel, hoewel rechtsmiddelen niet zijn goedgekeurd voor de behandeling van artritis.

Kaneel van uiteenlopende effecten

Kaneel is eeuwenlang gebruikt als een specerij én een geneeskrachtige agent. Onderzoek heeft aangetoond dat kaneel anti-inflammatoire, anti-microbiële, antioxidant en anti-kanker eigenschappen bezit. Kaneel heeft aangetoond dat veel van de uitingen van het metabool syndroom, een risicofactor voor diabetes en hart-en vaatziekten te verlichten. Volgens de "Kritische beoordelingen in Food Science en Nutrition" mei 2010 betreft, kan kaneel zelfs nuttig zijn in hersenafwijkingen, zoals de ziekte van Alzheimer en beroerte. Kaneel is niet goedgekeurd voor de behandeling van deze aandoeningen.

Kaneel en ontsteking

Artritis is niet de enige voorwaarde die wordt gedreven door een ontsteking. Hart-en vaatziekten, diabetes, Alzheimer dementie, kanker en vele andere chronische ziekten zijn inflammatoire aandoeningen. Ontsteking is een complex proces waarbij de productie van chemische boodschappers genaamd cytokines en weefselschade die voortvloeit uit immuun cel activiteit. Een studie van 2008 in "Bioresource Technology" kaneel olie de capaciteit aangetoond om te onderdrukken de productie van inflammatoire cytokines door macrofagen, een speciaal soort immuun cel. Ook vertraagd een studie in oktober 2007 de kwestie van "Biogerontology" bleek dat van kaneel schors extracten de cellulaire processen die aan veroudering en ontsteking bijdragen.

Kaneel en artritis

Sommige vormen van artritis, zoals reumatoïde artritis, leiden tot abnormale verlies van bot van gemeenschappelijke ruimten. Dit botverlies, veroorzaakt door de buitensporige activiteit van cellen genaamd osteoclasten, draagt bij tot de pijn, vervorming en verlies van mobiliteit die zijn gekoppeld aan deze voorwaarden. In de oktober 2008 "Bioorganic and Medicinal Chemistry", Japanse wetenschappers aangetoond dat kaneel de activiteit van een overactieve osteoclasten vermindert. Van de studie auteur gesuggereerd dat kaneel nuttig kan zijn één dag voor de behandeling van specifieke soorten bot aandoeningen.

Overwegingen en voorzorgsmaatregelen

Hoewel kaneel exposities anti-inflammatoire eigenschappen in laboratoriumonderzoek en sommige klinische proeven, heeft het niet nog is aangetoond als een effectieve behandeling voor elke vorm van artritis. Kaneel is beschikbaar in zowel mondelinge en actueel preparaten. Als u allergisch voor kaneel bent, moet u deze producten vermijden. Actuele formuleringen van kaneel kan irritatie van de huid, dus u op kleine "test patches" op uw innerlijke elleboog toepassen moet alvorens ze te gebruiken voor bredere toepassing. Als u heb artritis en denk dat kaneel zou nuttig zijn voor je, praat met uw arts eerste.


gerelateerde artikelen