Hoe te verhogen van een kind met artritis

November 25

Hoe te verhogen van een kind met artritis

Juveniele artritis verwijst naar een groep van voorwaarden die leiden tot pijn, tederheid, zwelling en stijfheid in de gewrichten van een kind en ook invloed kan hebben op de botten, ligamenten en inwendige organen. Juveniele artritis wordt meestal veroorzaakt door problemen met het immuunsysteem en komt vaker voor bij meisjes dan jongens, merkt de Centers voor Disease Control and Prevention. Het meest voorkomende type van artritis bij kinderen is juveniele idiopathische artritis. Verhogen van een kind met artritis kan uitdagingen voor het hele gezin.

Stap 1

Ontwikkel uzelf over juveniele artritis. Vraag uw kind arts voor resources, deelnemen aan een lokale steungroep of neem contact op met het nationale Instituut van artritis en Musculoskeletal en huid ziekten informatie Clearinghouse of de National Resource Center voor osteoporose en de verwante ziekten van de bot voor informatie over de toestand.

Stap 2

Zorg ervoor dat uw kind weet dat haar toestand is niet haar schuld. Chronische ziekten kunnen moeilijk voor kinderen te begrijpen en kinderen kunnen denken artritis is een straf. Geven van uw kind juiste en eerlijke informatie over haar diagnose kan ook helpen haar aanpassen. Bijvoorbeeld, niet beloven dat haar artritis zal voor altijd weg te gaan, maar leggen dat het normale lijden "fakkels" van de ziekte, alsmede de perioden van verlossing.

Stap 3

Vind de beste medische zorg voor uw kind. Het is het beste als ze een jonge reumatoloog of een arts die met een jonge reumatoloog coƶrdineert kan zien. Kinderen met juveniele artritis worden vaak behandeld door een team dat ook een fysiotherapeut, tandarts, counselor, oogarts en diƫtist bevat.

Stap 4

Werken met de school van uw kind om te helpen uw kind het beste onderwijs mogelijk te krijgen. Sommige kinderen met juveniele artritis kunnen profiteren van de extra tijd om naar klassen of met een extra setje boeken thuis. Artritis flareups kan ook leiden tot kinderen missen van school, zodat communicatie met docenten essentieel is.

Stap 5

Moedig uw kind te oefenen en deelnemen aan teamsporten, zoals toegestaan door haar arts. Lichaamsbeweging kan helpen kinderen met juveniele artritis blijven flexibel en gezond, volgens het nationale Instituut van artritis en Musculoskeletal en ziekten van de huid, terwijl teamsporten ook helpen hen sociaal te ontwikkelen. Echter, uw kind arts kan ontmoedigen sommige sporten tijdens flareups.

Stap 6

Verwen uw kind normaal gesproken. Hoewel het is normaal dat een kind overstuur of verward over het hebben van juveniele artritis, laat het niet een ziekte slecht gedrag rechtvaardigen of wijzigen van uw verwachtingen. Bijvoorbeeld, niet toestaan dat uw kind te gebruiken artritis als een excuus om te voorkomen dat huiswerk of klusjes.

Tips

  • Broers en zussen kunnen vanwege de aandacht die een ziek kind moet zich buitengesloten voelen. Zorg ervoor dat u individuele tijd met al uw kinderen. Broers en zussen kunnen ook profiteren van het praten met andere kinderen die familieleden met juveniele artritis hebben.
  • Niet jezelf niet de schuld voor de ziekte van uw kind. Juveniele artritis is niet jouw schuld.

gerelateerde artikelen