Over Zopiclon

November 21

Over Zopiclon

Zopiclon behoort tot de groep van geneesmiddelen genaamd centrale zenuwstelsel depressiva, die worden gekenmerkt door hun vermogen om te zorgen dat u slaperig of minder alert. Zopiclon is met name een medicijn die alleen kan worden verkregen met een doktersrecept. De pil is oraal in te nemen en wordt gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid. In het algemeen, wanneer slaap medicatie worden gebruikt op een nachtelijke basis voor een langere periode van tijd, ze kunnen verliezen hun doeltreffendheid, die is waarom slaap aids op verantwoorde wijze moeten worden gebruikt en niet meer dan een of twee keer per week.

Functie

Zopiclon wordt gebruikt voor de behandeling van personen die lijden aan chronische slapeloosheid of die problemen ondervindt bij het slapen op vreedzame wijze gedurende een hele nacht. Het geneesmiddel moet worden gehouden, alleen wanneer u bent in staat om een volledige nachtrust (7 tot 8 uur slaap); iets minder dan dat en je zal problemen gevoel wakker of gevoel groggy voor de rest van uw dag.

Bijwerkingen

Zopiclon, heeft zoals andere slaap hulpmiddelen, bewezen te veroorzaken wat alleen kan worden beschreven als amnesie-- of lichte geheugenverlies--na het innemen van de medicatie en totdat het heeft versleten uit. Meestal is deze bijwerking is niet zeer problematisch, omdat de meeste mensen in slaap vallen na het innemen van de medicijnen. Als u Zopiclon nemen en ondervindt van geheugenverlies, moet u praten met uw arts.

Voordelen

Verantwoord gebruik van Zopiclon en andere soortgelijke slaap hulpmiddelen kunnen degenen die milde tot ernstige slapende problemen krijgen een volledige nachtrust hebben door zachtjes vleiend ze in een diepe slaap. Hoewel slaap apneu een gemeenschappelijk verstoring van de slaap is, moet Zopiclon niet worden gebruikt door mensen die lijden aan deze aandoening, omdat het gebruik van een slapende steun de voorwaarde kan verslechteren.

Waarschuwing

Zopiclon is verslavend, waardoor het een verslavende stof. Alleen zo vaak als uw arts raadt de slapende steun moet worden genomen, en u mag niet hoger zijn dan de aanbevolen dosis. Dit medicijn was niet bedoeld om te worden gebruikt voor maanden achtereen. Als het onverantwoordelijk genomen is, kunt u hartkloppingen en terugtrekking-achtige symptomen ervaren wanneer het overmatig gebruik van de drug heeft beƫindigd.

Deskundige inzicht

Volgens Dr. Nigel Simmons, occasioneel gebruik van korte-acteren Hypnotica zoals Zopiclon kan sterk verbeteren van de kwaliteit van leven voor slapelozen, maar draaien om te slapen aids moet worden beschouwd als een laatste redmiddel. In plaats daarvan proberen te houden van de normale slaappatronen zonder medicatie, moet een topprioriteit. Ook, als je nemen slaap aids moet, Dr. Simmons sterk suggereert verminderen van alcoholgebruik en niet eten 's avonds laat.


gerelateerde artikelen