De oorzaken van stinkende voeten bij zuigelingen

March 12

De oorzaken van stinkende voeten bij zuigelingen

Terwijl uw baby's voeten zoete lijken, is er niets zoete over de geur die kan afkomstig zijn van hen. Foot geur bij zuigelingen optreedt kan, en het uw neus smeken om genade. Volgens Dr. Rosario Labarbera, hoofd van de Podotherapeut in het algemene ziekenhuis Center op Passaic en Saint Mary's Hospital in Passaic, New Jersey, zweten Kinder voeten vaak zelfs meer dan van een volwassene voeten. De oorzaken van stinkende voeten bij zuigelingen zijn meestal gemakkelijk te behandelen met een paar vermijdbare maatregelen.

Bacteriën

Bacteriën op je baby's voeten veroorzaken bromhidrosis, een aandoening waarbij de voeten zeer stinkende zijn. Deze bacteriën gedijen op zweterige voeten en voeden zich met dode huidcellen van uw baby en oliën van de huid. Deze bacteriën verwerken van hun voedsel, produceren ze zwavel-verbindingen die vergelijkbaar met die van rotte eieren, vandaar zijn de geur die je baby's voeten vandaan.

Vochtige, vuile voeten

Als uw baby's voeten zweten, creëren ze een perfecte omgeving voor deze bacteriën te bloeien. Als u niet uw baby's voeten dagelijks goed schoon, zal de geur blijven. Terwijl de zuigeling uit hoofd om de teen van elke dag zwemmen is niet meestal aanbevolen, moet u uw baby's voeten met een warm, vochtig washandje dagelijks veeg. MayoClinic.com raadt aan dat u ervoor zorgen dat je baby's voeten zijn volledig droog na een bad, zelfs als dit een beetje poeder vereist. U moet ook vermijden lotion op je baby's voeten zetten als ze een probleem met stinkende voeten, heeft zoals dit zal val vocht tegen haar tenen en geven de bacteriën het voedsel nodig.

Sokken

Terwijl die kleine sokken kunnen schattig, bent ze waarschijnlijk bij te dragen van uw baby stinkende voeten. De meerderheid van de baby sokken op de markt zijn op zijn minst gedeeltelijk gemaakt van synthetische materialen; deze vezels kunnen de fabrikant om zachte, rekbare sokken tegen een lage prijs. MayoClinc.com adviseert dat u schaffen sokken gemaakt van 100 procent natuurlijke vezels zoals katoen of wol. Deze sokken kunnen wel zacht genoeg is voor uw baby's voeten zonder haar zweet tegen haar zolen houden. Nog beter, Dr. David Gellar, een kinderarts in het Massachusetts General Hospital, raadt dat u opstijgen uit de schoenen en de sokken van uw baby zoveel mogelijk.

Kunststof schoenen

Kleine schoenen zijn schattig, en ze kunnen vaak uw baby's outfit compleet. Maar wees voorzichtig om te controleren van het weefsel waaruit de schoenen gemaakt als uw baby is problemen met stinkende voeten. Dr. Labarbera adviseert dat u schoenen gemaakt van natuurlijke materialen, zoals doek en leder. Dit zal toestaan dat zweet op je baby's voeten te verdampen voordat de bacteriën een kans hebben om een voet aan de grond.


gerelateerde artikelen