Hoe lang duurt het aan Detox uw lichaam op een Raw Food dieet?

January 13

Hoe lang duurt het aan Detox uw lichaam op een Raw Food dieet?

Ontgiften van je lichaam is een constructie van alternatieve geneeskunde beoefenaars en dieet goeroes, maar het concept heeft geen basis in de westerse wetenschap of Geneeskunde. Uw lever en nieren detox uw lichaam natuurlijk. Het idee van het vermijden van lege calorieƫn en overdreven verwerkt voedsel heeft verdienste. Een raw food dieet zal niet onder dwang verwijderd toxines uit je lichaam sneller dan de gebruikelijke 24 tot 72 uur voor natuurlijke spijsvertering en de eliminatie duurt, maar het eten van verse groenten en fruit, volle granen, noten en zaden zal voeden en ondersteuning van uw lichaam, terwijl het detoxes zelf.

Rauw voedsel feiten

De definitie van rauw voedsel varieert tussen beoefenaars, maar de meest algemeen aanvaarde richtsnoeren voor een rauwe levensmiddelen dieet dicteren dat u niet alle verwerkt voedsel eten moet of voedsel boven 118 graden F. Raw food aanhangers gekookt geloven dat de mens evolutionair zijn ontworpen om te consumeren alleen rauw voedsel in zijn natuurlijke staat, dat bevat enzymen en voedingsstoffen die zijn vernietigd door koken. Een rauwkost eten zal niet versnellen van het proces waarmee je lichaam voedsel verteert en elimineert afval, maar het zal houden u van elke nieuwe toxines toevoegen aan uw systeem.

Spijsvertering

Zodra uw voedsel is kauwde en slikte, zit het in je maag voor drie tot vier uur, in een chemische bad van spijsvertering vloeistoffen met inbegrip van zoutzuur. Dit proces duurt drie tot vier uur. Uw lever en galblaas helpen breken vetten, en naarmate het voedsel van de maag, de alvleesklier breekt aan de eisen van de koolhydraten en eiwitten. Deze processen kunnen nog eens drie tot vier uur duren. Het materiaal dat je lichaam kan niet gebruikt worden verzonden naar uw dikke darm, die de spijsverteringsproces door het verwijderen van water, die 10 tot 12 uur duurt eindigt. Duurt ongeveer 24 tot 30 uur na het laatste voedsel nam u in volledig worden verwerkt, maar het kan enkele dagen duren voor het allemaal worden geƫlimineerd.

Voordelen

Gezond verstand dicteert dat het geven van je lichaam een rust van overdreven verwerkte, chemische beladen voedingsmiddelen die hoog in suiker, natrium en transvetten en laag in werkelijke voeding goed voor je is. Ook hebben de meeste groenten en veel fruit een hoog watergehalte, die helpen bij het opnieuw uw lichaam te hydrateren. Als die in Harvard Medical School en MayoClinic.com deskundigen het erover eens dat de beste manier om te voorkomen dat je lichaam overweldigd door toxine is niet te zetten in het in de eerste plaats. Als verwerkte voedingsmiddelen en alcohol kan niet worden vermeden, geef je lichaam een paar dagen rust te verwerken en te elimineren van de lastige stoffen.

Waarschuwing

Nooit consumeren niet gepasteuriseerde zuivelproducten of rauwe biologische groenten en fruit eten zonder wassen ze. Zuivelproducten die niet zijn is gepasteuriseerd dragen het risico van e. coli, listeria en salmonella die tot ernstige ziekte en zelfs de dood leiden kan. Schaal-en schelpdieren moet niet worden rauw gegeten tenzij het is gekocht van een gerenommeerde verkoper en sushi rang is. Wassen uw biologische groenten en fruit te verduren dat ze niet salmonella dragen.


gerelateerde artikelen