Home Remedies voor droge jeukende huid op ellebogen

January 10

Home Remedies voor droge jeukende huid op ellebogen

De dikke huid van de ellebogen neiging om snel uitdrogen en kan beginnen te nemen op een lelijke, hagedis-achtige verschijning, vooral tijdens de winter en andere perioden van de lage luchtvochtigheid. Echter dit probleem, waaronder vaak ongemakkelijk schilferige huid en jeuk, meestal gemakkelijk opgelost, vaak met eenvoudige huismiddeltjes.

Exfoliëren, exfoliëren, exfoliëren

Scrubben is de eerste en belangrijkste stap voor het wegwerken van droge, jeukende huid op de ellebogen. Exfoliëren tijdens elk bad of douche, wanneer uw huid is vochtig en warm, met behulp van een loofah, ruwe washandje of exfoliërende handschoen. Te zacht, vooral als u een puimsteen, omdat stootje kan het probleem verergeren. Pat uw droge ellebogen wanneer u stap uit de kuip, dan wrijf een paar druppels olijfolie om te herstellen van vocht.

Goede ol ' vaseline

Vaseline, gevonden in bijna elke geneeskunde kabinet, is een van de beste en goedkoopste manieren om te gaan met droge, jeukende ellebogen. Een dikke laag van de toepassing op uw ellebogen voordat je naar bed gaan 's nachts, dan uw ellebogen met elastisch tennis polsbandjes dekken te houden de gelei waar het thuishoort en niet op de bladen.

In de keuken

Er is iets over de binnenkant van een bananenschil die het gevoel en uiterlijk van je ellebogen kan verbeteren. Net wrijf de schil zachtjes op de droge, jeukende gebieden. U kunt ook slough weg droge huid op uw ellebogen met platte, Griekse yoghurt, waarin melkzuur, of een mengsel van gelijke delen bruine suiker en olie. Een druppel olijfolie is een goede huid waterontharder niet alleen na zwemmen, maar elk moment van de dag.


gerelateerde artikelen