Zijn er geen bijwerkingen van kruidnagel kruiden aan een zwangere moeder?

January 9

Zijn er geen bijwerkingen van kruidnagel kruiden aan een zwangere moeder?

Kruidnagel is een smaakvol voedsel-kruiden en kruiden-behandeling afgeleid van de bloemen, bladeren en stengels van de Syzygium aromaticum plant. Wanneer gebruikt in bedragen gemeenschappelijk in levensmiddelen, kruidnagel wordt beschouwd als veilig voor zwangere vrouwen. Traditioneel, zijn kruidnagel supplementen, die grotere, therapeutische hoeveelheden van kruidnagel kruiden bevatten, gebruikt om de symptomen die gepaard gaan met kiespijn, maagklachten en hoesten te verminderen. Aanvullend onderzoek is echter nodig om te valideren van deze vermeende gezondheidsvoordelen. Vrouwen die zwanger zijn moeten praten met een arts voordat u grote hoeveelheden van kruidnagel kruiden.

Waarschuwing

De Food and Drug Administration heeft niet de veiligheid of de werkzaamheid van kruidnagel supplementen, en de veiligheid van therapeutische doses van kruidnagel tijdens zwangerschap en borstvoeding is onbekend. Om deze redenen moeten zwangere of borstvoeding moeders niet teentje supplementen nemen.

Bijwerkingen

Mensen, met inbegrip van zwangere vrouwen, die kiezen voor het gebruik van kruidnagel olie, een mondelinge, actuele vloeistof afgeleid van kruidnagel spice, treden gom, irritatie van de huid of tand. Zoek zorg van een arts als mondelinge irritatie aanhoudt of ernstig wordt. Kruidnagel kruiden kan zelden een ernstige allergische reactie veroorzaken. Zwangere vrouwen die de ontwikkeling van symptomen van een allergische reactie--gezicht zwelling, moeilijk slikken, kortademigheid of intens jeukende huid--moet medische hulp inroepen noodgevallen, als dergelijke reacties kunnen fataal zijn voor een zwangere vrouw of haar baby.

Interacties van medicatie

Kruidnagel supplementen kunnen communiceren met bepaalde medicijnen. Vermijd de inname van grote hoeveelheden van kruidnagel kruiden als u anticoagulatie drugs, zoals ibuprofen, naproxen, heparine of warfarine gebruiken. Kruidnagel kan het bloed Verdunnende effecten van deze medicijnen, die uw risico verhogen kunnen van het ontwikkelen van bloeding of bloeduitstorting complicaties versterken.

Contra-indicaties

Naast de zwangerschap, kunnen bepaalde gezondheidsvoorschriften sluit behandeling met kruidnagel supplementen. Vermijd deze kruiden-behandeling nemen als u een bestaande bloedziekte of zijn gepland om te hebben een operatie in de komende twee weken. Kruidnagel kan verergeren de symptomen van uw bloed wanorde en kan verhogen uw risico van bloeden tijdens de operatie.


gerelateerde artikelen