Is het slecht om op te hangen van een fiets door zijn wiel?

September 13

Is het slecht om op te hangen van een fiets door zijn wiel?

Regelmatig onderhoud kan ertoe bijdragen dat uw fiets een lange levensduur heeft. Een goed werkende fiets houdt u ook veiliger. Let op de kleine details, zoals hoe u het opslaan van de fiets, om haar kilometers verder te verlengen.

Opslaan van uw fiets binnenshuis

Het opslaan van uw fiets binnenshuis is een eenvoudige manier om het te houden lopen goed en op zoek naar nieuwe. Als het heeft overgelaten buitenshuis, elementen zoals regen, kunnen sneeuw en wind schadelijk zijn voor uw fiets. Bovendien kan de zon van uw fiets verf vervagen of uitdrogen van de remmen, banden en stoel, dwingt u om extra geld besteed om te onderhouden en repareren van uw fiets.

Fiets haak

De beste manier voor het opslaan van een fiets binnenshuis is op een fiets haak. Niet alleen zal je levensduur van de fiets, maar u kunt de ruimte efficiënter. Een fiets haak is een "S" vorm en bekleed met vinyl, dus het zal niet op het wiel krassen als u de fiets hangen. Installeer de haak op een muur, rafter of een plek waar de fiets verticaal kunt hangen. U kunt zelfs het opslaan onder een trap als er voldoende ruimte is.

Opknoping van een fiets door de wiel

Veel deskundigen geloven dat het is veilig om op te hangen van een fiets door zijn wiel. Anderen zeggen dat opknoping van een fiets op een haak door één wiel teveel druk op de velg uitoefenen kan, potentieel het veroorzaken van schade. Volgens Jim Langley, auteur van "Your Home fiets Workshop," is het het beste om op te hangen van een fiets van twee contactpunten op het frame, en zeker niet door het wiel.

Algemeen onderhoud

Inspectie van uw fiets regelmatig is belangrijk. Controleer de velgen om ervoor te zorgen dat ze correct zijn uitgelijnd met het frame, en er zeker van te zijn dat uw banden goed zijn opgepompt. Uw fiets van bewegende delen regelmatig smeren. Veeg uw fiets neer na elk gebruik schadelijke vuil verwijderen en vuil die corrosie kan veroorzaken.


gerelateerde artikelen