Alternatieve behandelingen voor cervicale dysplasie

October 11

Alternatieve behandelingen voor cervicale dysplasie

Epitheliale cellen dekking van het oppervlak van de baarmoederhals en normaal regenereren, regrow en repareren van deze delicate weefsel in een snel tempo. Hoewel het uitstrijkje is bedoeld om het scherm voor baarmoederhalskanker, zijn meest abnormale bevindingen als gevolg van seksueel overdraagbare aandoening. Humaan papillomavirus (HPV) wordt nu erkend als de agent verantwoordelijk voor maximaal 90 procent van de cervicale maligniteiten. HPV veroorzaakt kleine squamous geest laesies (SIL), ook bekend als dysplasie. Hoewel dergelijke laesies kunnen uiteindelijk kanker, is het immuunsysteem geschikt voor het oplossen van de meeste infecties. Alternatieve behandelingen kunnen bijstaan genezing.

Gezonde levensstijl

Foods hoog in antioxidanten, zoals felgekleurde groenten en fruit, is bekend dat er een beschermend effect op cellen. De American Cancer Society (ACS) doet vrouwen denken dat veel mensen zijn besmet met het HPV maar dat de meeste niet baarmoederhalskanker krijgen. Vrouwen die een gezonde voeding eten en handhaven van een gezond gewicht hebben een lager risico.

Oncoloog Phillip Castle van het National Cancer Institute heeft een verband tussen roken en cervicale kanker gemeld. Een kankerverwekkende chemische, benzo [a] pyreen (BaP), is gebleken dat in het baarmoederhalsslijm van rokers. Het is niet bekend als roken remt de immuunrespons tegen HPV, als roken veroorzaakt DNA schade die cellen gevoeliger voor HPV maakt, of als BaP een of andere manier communiceert met en de groei van HPV woekert. Kasteel suggereert dat het niet noodzakelijk om te weten hoe roken verhoogt het risico van baarmoederhalskanker, alleen dat het doet. Zoals de meeste deskundigen stelt kasteel dat de meeste HPV infecties, spontaan moet worden opruimen zonder behandeling. Voor HPV-geïnduceerde cervicale letsels tot kanker, moeten er een groot aantal virale organismen en persistent infectie.

Kruidenremedies

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center (UMMC) zijn kruiden over het algemeen een veilige manier om het versterken van het immuunsysteem van het lichaam. Vier theelepels van gedroogd kruid in 1 kwart kokend water kunnen doordrenkt overdekte 5 tot 10 minuten voor bladeren of bloemen, of 10 tot 20 minuten voor de wortels, om uit te pakken van de werkzame bestanddelen. Zeef en drink 2 tot 4 kopjes per dag. UMMC bevat de volgende kruiden die kunnen verminderen ontsteking en infectie te bestrijden: cat's claw, groene thee, bromelaïne, koenjit en reishi paddestoel. Tumeric heeft een lichte bloed Verdunnende werking: praat met uw arts als u op een aspirine-regime.

Aloë Vera, B-Complex en Propolis

In 2006 probeerde onderzoekers in Bosnië natuurlijke remedies om te genezen van cervicale dysplasie. De wetenschappers Aloë vera gekozen omwille van zijn gerapporteerde vermogen te remmen van de groei van de kanker en stimuleren van immune reactie; Bee propolis voor haar vermeende antiviral, antioxidant en kankerbestrijdende eigenschappen; en B-vitamines voor hun invloed op het immuunsysteem. Vijfenvijftig vrouwen werden willekeurig verdeeld in twee groepen. De eerste groep ontvangen standaard (control) behandelingen, en de tweede groep gebruikt intravaginal toepassingen van een mengsel van een antivirale crème, Aloë vera en bee propolis, en nam een mondelinge B-complex vitaminesupplement. Na zes maanden waren 90 procent van de vrouwen in de controlegroep nog HPV-positief, terwijl 100 procent van de onderwerpen in de tweede (alternatieve) groep vrij van het virus waren.


gerelateerde artikelen