Bronchiale infectie & uitoefening

November 1

Bronchiale infectie & uitoefening

Oefening is essentieel voor het behoud van een gezond gewicht en bevordering van goede gezondheid, maar ook hard duwen kan achterlaten als u ziek en vermoeid. Uitoefenen van kan teveel leiden tot een infectie van de bovenste luchtwegen die uitgroeien tot bronchitis, kan als je niet voorzichtig bent. Oefenen met een lagere infectie van de luchtwegen zoals bronchitis nooit een goed idee is. Altijd een arts te raadplegen voordat u een oefenprogramma te starten of uit te oefenen wanneer je het gevoel onder het weer.

Identificatie

Wanneer u last heeft van een bronchiale infectie, raakt de bekleding van de bronchiƫn ontstoken. Dit zijn de luchtwegen die je luchtpijp verbinden met je longen. Met bronchitis wordt het moeilijker voor lucht geschiedde in en uit uw longen. U ook produceren meer slijm. Het meest voorkomende symptoom van bronchitis is een hoest. Bronchitis wordt beschouwd als een lagere infectie van de luchtwegen. Infecties van neus, keel, sinussen, oren en amandelen zijn bovenste luchtweginfecties.

Functie

Uitoefenen van kan teveel verhogen uw risico voor infecties van de luchtwegen, volgens de Universiteit van de rijst in Houston, Texas. Dat komt omdat het onderdrukt het je immuunsysteem, waardoor u meer kwetsbaar voor ziekten, met name virale ziekte. Uw immuun systeem kan worden verzwakt door het cumulatieve effect van overtraining, of het kan gebeuren na een enkele aanval van buitensporige oefening zoals een marathon. De definitie van "teveel oefening" kan worden moeilijk te achterhalen want wat is matige training voor sommige sporters is overtraining voor anderen. Ook het immuunsysteem van elke persoon is uniek en factoren zoals andere benadrukt en persoonlijke voeding ook een rol spelen. Aan de andere kant, kan regelmatige lichaamsbeweging in tegenstelling tot veel te oefenen helpen verbeteren van uw immune functie en bijdragen tot het verminderen van de effecten van leeftijdsgebonden dalingen van de immuunfunctie.

Deskundige inzicht

Uitoefenen als u al bronchitis is niet een goed idee, volgens het tijdschrift van tijden waarop wordt uitgevoerd. Als u symptomen onder je nek zoals een bronchiale infectie of pijn in het lichaam hebt, als algemene regel moet u tijd opstijgen uit te oefenen. Als u symptomen boven je nek zoals een loopneus hebt of niezen u werken blijven kunt uit. Matige lichaamsbeweging heeft geen invloed op de duur of de ernst van bovenste luchtweginfecties, zelfs als uitgevoerd door meestal sedentaire mensen, vond T. Weidner en T. Schurr wordt veroorzaakt, leiden auteurs van een studie gepubliceerd in de 2003 British Journal of Sports Medicine.

Overwegingen

Krijgen koud en NAT tijdje uit het uitoefenen is niet wat maakt je ziek, dus verblijf binnen en trainen op een loopband als verzetten zich tegen uitgevoerd buiten is het onwaarschijnlijk dat de invloed zijn op uw kansen van ziek. Daarentegen zijn virussen die rekening te houden. Voorkom virale ziekte en eet een evenwichtig dieet, oefenen regelmatig handen wassen, krijgen een griep geschoten en krijg veel slaap.

Tijdsbestek

Hebben een lagere infectie van de luchtwegen zoals bronchitis kan belemmeren uw sportieve prestaties voor enkele weken, volgens "Concepten van Athletic Training," door Ronald P. Pfeiffer en Brent C. Mangus. U wilt zien van een arts voor behandeling en advies over wanneer het is veilig om te beginnen met oefenen weer. Ondertussen, zal uw arts waarschijnlijk zet je op een regime van rust en medicatie waarmee hoesten.


gerelateerde artikelen