Wat kruiden bevorderen de groei van bloedvaten?

October 29

De National Library of Medicine zegt dat bloedvaten een netwerk zijn van onderling slagaders die een traject voorzien in bloed van en naar het hart, aders en haarvaten. Er is een aantal kruiden die helpen kunnen om groei te stimuleren en de algehele gezondheid van de bloedvaten. Er is niet genoeg bewijs ter ondersteuning van kruiden invloed op de bloedvaten.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba is een van de meest populaire en best verkochte kruidensupplementen in de Verenigde Staten. Het wordt gebruikt in de traditionele geneeskunde om te helpen met het verbeteren van geheugen, hersenfunctie en ook behandelt bloedsomloop stoornissen. Ginkgo biloba supplementen help om te groeien van bloedvaten en ook helpen voor de behandeling van een aandoening genaamd intermitterende intermittens, oftewel slechte circulatie in de benen. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt dat ginkgo verbetert de bloedcirculatie door het verminderen van de kleverigheid van de bloedplaatjes en verwijdt de bloedvaten. Ginkgo biloba kan communiceren met andere medicijnen, zo zijn best om te spreken met een zorgverlener alvorens dit kruid.

Hawthorn

Volgens een 2008 nummer van "Natuurlijke gezondheid Magazine" is hawthorn een belangrijk kruid dat kan worden gebruikt om te helpen bevorderen van de groei van bloedvaten. De Universiteit van Maryland Medical Center zegt dat hawthorn is gebruikt voor de behandeling van hart-en vaatziekten, die teruggaat tot de 1ste eeuw. Het gebruikt voor het behandelen van de bloedsomloop stoornissen en helpt voor de behandeling van de verharding van de slagaders. Hawthron bevat grote hoeveelheden anti-oxidanten die aders en slagaders te beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen bijdragen tot de zwakke bloedvaten en onderbreken hun groei. Hoewel meidoorn wordt beschouwd als een veilige kruid, kunnen kleine bijwerkingen optreden, zoals hoofdpijn en misselijkheid.

Paardekastanje zaden

MotherNature.com zegt dat paardekastanje zaden verbindingen genoemd bioflavonoïden bevat. Paardekastanje zaad extract helpt om te voorkomen dat de opbouw van vloeistoffen en voorkomt ook ontstekingen die tot de daling van de grootte van de capillaire muur leiden kan. Paardekastanje zaden ook hulp aan bloedvaten worden elastischer, zodat ze terwijl het groeien uitbreiden kunnen. Bekende bijwerkingen van paardekastanje zaden zijn jeuk en een last van de maag.


gerelateerde artikelen