Is gewicht Training in de ochtend aanvaardbaar?

November 2

Is gewicht Training in de ochtend aanvaardbaar?

Krachttraining--ook wel aangeduid als krachttraining--biedt vele voordelen, met inbegrip van sterkere botten, meer kracht voor sport en dagelijks activiteiten en verhoogde vetverbranding te wijten aan een verhoogde stofwisseling. Terwijl het gewicht opleiding wordt algemeen beschouwd als een gezonde uitoefening, de timing van uw training invloed kan zijn op de veiligheid van uw training.

Hormonale evenwicht

Je hormonen kunnen in grote lijnen worden aangeduid als anabole of katabole. Anabole hormonen, in het bijzonder testosteron en groeihormoon, repareren en bouwen van weefsel terwijl katabole hormonen, specifiek cortisol en glucogon, oorzaak weefsel te breken. Anabole hormoonniveaus zijn hoogste later op de dag terwijl katabole hormonen de neiging om het hoogst vroeg in de ochtend. Dit betekent dat trainingen later op de dag voor kracht en spieropbouw, productiever kunnen zijn. Eten voor uw vroege ochtend training kan helpen uw hormonale evenwicht verschuiven van katabolisme naar anabolism.

Gezamenlijke mobiliteit

Uw gewrichten en spieren zijn over het algemeen immobiel terwijl u slaapt. Dit zorgt ervoor dat spieren aan te scherpen en de productie van synoviale vloeistof te verminderen. Gewrichtsvocht smeert uw gewrichten, zodat ze vrij bewegen. Bovendien, uw inter Vertebrale schijven decomprimeren en absorberen meer vocht dan normaal. In hun "plumped van" staat zijn uw schijven meer vatbaar voor schade voor het eerste uur of zo van de ochtend. Rug expert en auteur van "Ultieme terug Fitness en prestaties" Stuart McGill suggereert het vermijden van alle vermoeiende rug oefeningen zoals squats en deadlifts voor minstens een uur na het krijgen van uit bed. McGill raadt een langere warmup voor vroege ochtend sporters.

Lage bloedglucose

Bij het ontwaken, dreigen uw bloedsuikerspiegel te laag. Dit is te wijten aan het feit dat u zonder voedsel voor om het even wat omhoog tot 12 uur zijn zal. Oefenen met lage bloedsuikerspiegel kan leiden tot tijdelijke hypoglykemie, resulterend in golven van misselijkheid, zwakte en gevoel flauw. Dit betekent in de meeste gevallen zul je om te stoppen met uw training. Hypoglykemie is veel minder waarschijnlijk later op de dag optreden omdat u waarschijnlijk hebben twee gegeten zal of drie keer alvorens naar de sportschool. Pre oefening voeding is een belangrijke overweging als je gaat om te oefenen in de ochtend.

Oplossing

Er zijn enkele oplossingen die kunnen worden gebruikt om werken uit eerste ding in de ochtend veiliger en effectiever. Het uitvoeren van een langere warmup dan gebruikelijk en richten op het mobiliseren van uw grote gewrichten en wervelkolom. Uw warmup blijven door het doen van steeds zwaardere warmup sets en geleidelijk opbouwen naar uw maximale gewichten. Als u dat een van uw gewrichten stijf in de beginfase van uw training merkt, extra tijd warming-up deze gebieden en alleen maar toenemen de intensiteit van uw training zodra je absoluut klaar voelt.

Zorg ervoor dat u verbruikt een pre-workout eiwit - en koolhydraatrijke maaltijd of drankje om ervoor te zorgen dat uw bloedsuikerspiegel niet tijdens uw training daalt en het bevorderen van de schakelaar van katabolisme aan anabolism.


gerelateerde artikelen