Het gebruik van knoflook voor rectale jeuk

October 27

Het gebruik van knoflook voor rectale jeuk

Rectale jeuk is onaangenaam. Vaak geassocieerd met aambeien, rectale jeuk treedt ook op bij gebrek aan een gemakkelijk herkenbare reden voor de ongemakkelijk voorwaarde. Een verscheidenheid van over-the-counter-medicijnen bestaan voor rectale of anale jeuk, meest met inbegrip van zinkoxide als ingrediƫnt, volgens MayoClinic.com. Verschillende thuisnetwerk of natuurlijke remedies bestaan, dacht te beheersen of te lossen rectale jeuk. Op de lijst van deze rechtsmiddelen is knoflook. Geen gezaghebbende studies bestaan ter ondersteuning van de effectiviteit van knoflook als een effectieve behandeling voor rectale jeuk. Bovendien, Raadpleeg uw arts voordat u met behulp van een alternatieve behandeling voor een aandoening, zoals de rectale jeuk.

Stap 1

Verwijder een teentje uit een verse knoflook bol. Kruidnagels zijn de afzonderlijke segmenten die deel van de bol knoflook uitmaken.

Stap 2

Verwijder de schil van de knoflook teentje.

Stap 3

Met een scherpe Officemes, schil weg de huid op een individuele handschoen totdat knoflook sap stroomt begint.

Stap 4

Reinig het anale gebied met milde zeep en warm water. Goed naspoelen met vers water. Als alternatief, neem een douche of bad, waardoor bepaalde je grondig schoon het anale gebied.

Stap 5

Handdoek droog het anale gebied, om ervoor te zorgen u alle vocht verwijderen.

Stap 6

Plaats het teentje knoflook in het rectum. Gebruik niet een vreemd voorwerp te voegen de kruidnagel. In plaats daarvan zijn afhankelijk van uw eigen hand en de vingers. Het proces is vergelijkbaar met het invoegen van een zetpil. De knoflook teentje passeert ten tijde van de volgende stoelgang.

Stap 7

Herhaal het proces in de loop van drie dagen. Als u enige opluchting tijdens deze periode niet verkrijgt, overweeg het gebruik van een over de toonbank behandeling of professionele hulp.

Waarschuwingen

  • Als rectale of anale jeuk geassocieerd met bloeden wordt, Raadpleeg uw arts onmiddellijk. Bloeden kunnen een teken van een ernstiger probleem. Daarnaast kunnen schuren in het rectale gebied leiden tot infectie.

Tips

  • Houd er rekening mee dat sommige informatieve bronnen de term knoflook bol en kruidnagel door elkaar gebruiken. Technisch gezien, de lamp is een verzameling van kruidnagel en kruidnagel zijn afzonderlijke segmenten die deel uitmaken van een lamp. Een individuele teentje wordt gebruikt voor dit soort rectale jeuk behandelingsschema, niet de hele knoflook bol.

Wat die u nodig hebt

  • Verse knoflook bol

gerelateerde artikelen