Wat zijn de voordelen van Calli thee drinken?

October 13

Wat zijn de voordelen van Calli thee drinken?

Een product van Sunrider International, Calli thee biedt alle voordelen van groene thee, plus meer dankzij zijn unieke concentratie van kruideningrediënten zoals camellia blad, perilla blad, mori schors uitpakken, Waterweegbree wortel extract, en imperate wortel. Calli thee, die geen cafeïne, toegevoegde suikers of kunstmatige zoetstoffen bevat, komt in regelmatige, kaneel of mint smaken. En vanwege de kruiden concentratie, een Calli theezakje vier kopjes thee kan maken.

Ontgifting

Net als andere vormen van groene thee komt Calli theeën belangrijkste voordeel in ontsmettingsbehandeling het lichaam. Theeplant, het belangrijkste ingrediënt in Calli thee, bevat antioxidant polyfenol chemische stoffen bekend als catechinen. Deze catechines steun in de lichaamseigen natuurlijke reinigingsproces en absorberen van schadelijke vrije radicalen, ze uit het lichaam te verwijderen voordat ze schade kunnen doen. In tegenstelling tot de zure dranken zoals koffie is Calli thee alkalisch van aard, een omgeving in het lichaam die verbiedt de gemakkelijk absorptie van onzuiverheden en toxines die voortvloeien uit het normale spijsverteringsproces te creëren. Als gevolg van de verbeterde ontgifting, Calli thee drinkers verslag toegenomen mentale helderheid en verbeterde functie van het immuunsysteem, de verstoringen van de hormoonhuishouding, de spijsverterings, ademhalings, en de bloedsomloop systems.

Spijsvertering

Calli theeën ontgifting eigenschappen helpen verbeteren van de spijsvertering, hulp bij de verwijdering van afvalstoffen zonder fungeren als een laxeermiddel of diureticum. Drinken van kaneel Calli thee, in het bijzonder, kan nuttig zijn voor spijsvertering, met kaneel lange vereerd voor haar vermogen om te kalmeren maagklachten en misselijkheid symptomen rust.

Antibacteriële

Afgezien van haar ontgiftende capaciteiten fungeert camellia sinensis als een antibacteriële ter bestrijding van infecties. Calli thee bevat ook citroen kruiden extract, een ander erkend antibacteriële en antivirale kruid in de Chinese geneeskunde. Vanwege deze ingrediënten, het drinken van Calli thee kan helpen gemak symptomen van de verkoudheid.

Respiratoire

Volgens de Chinese geneeskunde voorschrijven kruidengenezers ook theeplant voor de behandeling van astma en andere respiratoire aandoeningen. Chrysant bloem, een ander ingrediënt in Calli thee, zorgt voor verlichting van de sinus congestie en allergie symptomen, terwijl ook optreden ter versterking van de longen. Mint smaak Calli thee verbetert alleen deze voordelen, met de munt sterk aroma nuttig zijn bij het openstellen van de verstopte neus, keel en longen.

Ontspanning

Calli thee biedt dezelfde rustgevende effecten van andere kruidenthee, helpen de geest te kalmeren en het verlichten van stress. Echter Calli nacht, een andere variatie van Calli, verbetert de ontspanning en bevordert een meer rustgevende slaap dankzij ingrediënten zoals Passiebloem, ho shou wu, jujube zaad, poria, camellia blad, salie wortel, rose hip, imperate wortel en winter meloen zaad.


gerelateerde artikelen