Geheugen oefeningen voor mensen met hersenletsel

October 12

Geheugen oefeningen voor mensen met hersenletsel

Tenminste 1,7 miljoen mensen zal blijven inspannen voor een traumatisch hersenletsel jaarlijks volgens de hersenen schade Association of America. Onder lichamelijke, psychologische en fysiologische aspecten die kunnen worden beïnvloed, kan de manier waarop een persoon voelt zich gedraagt en onthoudt worden gewijzigd door een hersenletsel. Omdat elke persoon is anders beïnvloed door hersenletsel, kunnen permanente en tijdelijke veranderingen veroorzaken bijzondere waardevermindering of moeilijkheden in het dagelijks leven. Cognitieve functies kunnen worden verbeterd door vaardigheidstraining en hulpmiddelen ter ondersteuning van het geheugen.

Betekenis

Na een hersenletsel is het belangrijk om het juiste niveau van steun zo spoedig mogelijk voor optimale genezing bieden. Neuronale groei is uitzonderlijk traag, die kunnen worden frustrerend voor het individuele leed van traumatisch hersenletsel, maar doorzettingsvermogen bij het corrigeren van de tekorten moet actief worden nagestreefd. Frustratie na hersenletsel ondersteunen gebruikelijk voor zowel het individu als zijn is of haar zorgverleners. Profiteer van de hersenen schade ondersteuningsgroepen en organisaties voor het meest recente onderzoek in voorkomen en corrigeren verkeerde hersenen verwonding effecten.

Betekenis van technologie

Personen met geheugen stoornis als gevolg van hersenletsel kunnen sterk geholpen worden door het gebruik van opname-apparaten. Moderne technologie maakt het mogelijk de persoon met geheugen tekorten ter vermindering van de stress die optreedt wanneer het geheugen is mislukt. Stress kan leiden tot extra schade aan neuronale trajecten in de hersenen; vermindering van stress kan vergroting van genezing en geheugen vermogen na verloop van tijd. Aangezien werkgeheugen training heeft beperkt slagingspercentages, logboeken, slimme telefoons en elektronische Opmerking pads en recorders worden beschouwd als een meer succesvolle manier om geheugen volgens de hersenen schade Association of America te verbeteren.

Lezing

Lezing kan unieke uitdagingen vormen voor hersenen gewond mensen met geheugen bijzondere waardevermindering. Omdat de remming van het geheugen kan voorkomen dat deze mensen kunnen genieten van een complot waarbij langere retentietijd, kan het nuttig zijn om te beginnen met kleinere stukjes. Korte grappen, beroemde citaten en korte verhalen kunnen worden gelezen en herlezen te bieden van de herhaling nodig om te herstellen van geheugen trajecten die verloren zijn gegaan.

Kleur Sudoku

Voor personen die met wiskundige geheugen na hersenletsel worstelen, zijn er sudoku kleur gebaseerde games, die toegang soortgelijke trajecten in de hersenen tot. Kleur gebaseerde sudoku elimineert numerieke geheugen eis maar stimuleert vergelijkbaar patroon en logica gebieden van de hersenen voor geheugen gebouw plezier dat kan worden genoten door alle leeftijden. Bovendien, naturopathic arts Robert Ullman adviseert gebruik te maken van de helende effecten van homeopathische arnica om te helpen bij de genezing van traumatisch hersenletsel en ondersteuning geheugen reparatie.

Kaartspellen

Kaartspellen zoals Old Maid, Go Fish, geheugen, Solitaire en module gebruiken simplistische geheugen vaardigheden die kunnen nuttig zijn voor een persoon die herstellende is van traumatisch hersenletsel. Gebruik makend van repetitieve regels, gerelateerde de persoon met hersenletsel tekorten kunnen genieten van neuronale stimulatie zonder buitensporige stress. Wanneer het spelen van games met een persoon die lijdt aan hersenletsel, is het wellicht nuttigere te richten op coöperatieve spelen dan op winnen.

Overwegingen

Moeite met slapen cycli kan een negatief effect hebben op een gewonde hersenen kunnen gebruik maken van de volledige capaciteit van hun geheugen. Onregelmatige slaappatronen zijn gebruikelijk in hersenletsel. Bespreek de mogelijkheden met uw neuroloog als slaapproblemen op het gebied van cognitie en leervermogen.

Preventie

Hersenletsel is makkelijker te voorkomen dan te genezen. Ontwikkel uzelf over hoe te voorkomen van hersenletsel en ervoor te zorgen dat de mensen die je altijd liefde een helm dragen tijdens het rijden van een fiets. Hersenletsel optreden vaak tijdens het sporten en van auto-ongevallen; vele auto-ongevallen betrokken bij hersenletsel zijn ook gerelateerd aan alcoholmisbruik van één of meer bestuurders. Behandeling van een hersenletsel vroeg is dat de beste indicator voor herstel, dus zorg ervoor dat herkennen de tekenen van zelfs milde schade, zoals onduidelijke spraak, geheugen verval, extreme vermoeidheid, duizeligheid en verwarring. Probeer niet te behandelen eventuele hersenletsel onafhankelijk van een arts; Zelfs milde verwondingen kunnen leven bedreigt.


gerelateerde artikelen