Verlichting van de pijn van lichttherapie

October 16

Als er letsel, ziekte of overmatig gebruik, is pijn de communicatie tussen het lichaam en de hersenen. Genezing is de beste manier om het verlichten van pijn, in plaats van het te maskeren door het gebruik van pijnstillers. Drugs kunnen bieden verlichting, zij het met fysieke, mentale en financiële bijwerkingen en waarschijnlijk niet te verwijderen van de bron van de pijn.

Lichttherapie--specifiek IR (infrarood)--is een natuurlijke, noninvasive, nondrug-modaliteit voor genezing en dus het verlichten van pijn. LILT (lage intensiteit lasertherapie) is ook infrarood licht maar een meer geconcentreerde behandeling. De FDA (Food and Drug Administration) heeft ingestemd met deze technologieën voor tijdelijke verlichting van pijnlijke gewrichten en spierpijnen, verhoogde doorbloeding en ontspannen spieren.

Geschiedenis

In 2003 nodig NASA een koele lichtbron voor experimenten met planten groei op ruimtemissies. LEDs (lichtdioden) werden gevonden dat zij heilzaam zijn bij de bevordering van de groei van planten. NASA wetenschappers en collega's besloten om verder te experimenteren op wondgenezing bij laboratorium ratten en op de mens. "Biologen hebben ontdekt dat de cellen die zijn blootgesteld aan nabij-infrarood licht uit LED 150 tot 200 procent sneller groeien. De lichte arrays verhogen energie binnen cellen die het genezingsproces versnellen."

Functie

LED infrarood licht dringt door de huid en vervolgens wordt geabsorbeerd door de mitochondriën--de energie of de krachtpatser van de cel. Vanwege deze toename van de stofwisseling van de collectieve cellen, wordt genezing gestimuleerd in de spier, bot, huid en onderhuids weefsel. Verlicht pijn versnellen het genezingsproces sneller.

Misvattingen

Lichttherapie is meer dan een opwarming van de aarde effect (dat is lang aangetoond te verlichten pijn), omdat licht therapie niet altijd warmte tijdens de behandeling levert. "Er is ook een solide bewijs dat rood en infrarood licht kan kalmeren ontsteking en pijn te verlichten, zelfs als er geen warmte betrokken", zegt Dr. Raymond Lanzafame, redacteur van "Photomedicine en laserchirurgie."

Middelen

Middelen voor licht therapie behandelingen omvatten chiropractors, fysieke en massagetherapeuten, sommige artsen en andere gezondheidswerkers. Vaak pijn klinieken die zijn gespecialiseerd in natuurlijke behandelingen bieden betrouwbare informatie over het verkrijgen van deze vorm van therapie. Bij de aankoop huis LED-eenheden voor zelf-behandeling, Controleer of de fabrikant voldoet aan de FDA-normen.

Voordelen

Traditionele geneesmiddelen stoppen met de pijn, maar zijn duur, hebben potentiële bijwerkingen en doet niet het genezen van de oorzaak van de pijn. Licht therapie heeft geen bekende negatieve bijwerkingen. Omdat geen drugs worden gebruikt, is lichttherapie een behandeling van het natuurlijke, noninvasive voor pijn. Onderdeel van het natuurlijke spectrum infrarood licht is iets u worden blootgesteld aan in een minder-geconcentreerde manier elke dag. Lichttherapie is een kosteneffectieve, natuurlijke manier om het lichaam te genezen en pijn te elimineren.


gerelateerde artikelen