Aspirine & groene thee gezichtsmaskers

July 2

Aspirine & groene thee gezichtsmaskers

Als je denkt van verwennerij voor uw huid, aspirine en groene thee waarschijnlijk niet de eerste producten die te binnen schieten, maar je zou versteld staan de voordelen die zij op uw huid hebben kunnen. U hoeft niet een fortuin te besteden op een winkel koopt gezichtsmasker bestrijding van acne, verjongen van de huidcellen of geven u een stralende teint. Maak uw eigen aspirine of groene thee gezichtsmasker thuis en wat geld besparen.

Voordelen van aspirine voor de huid

Aspirine is gunstig voor de huid wanneer toegepast topicaal, vooral voor de behandeling van acne en mensen met een vette huid. Het bevat acetylsalicylzuur, die voor salicylzuur is afgeleid. Dit helpt om acne te behandelen en de pigmentatie van acnelittekens na verloop van tijd kan verlichten. Het ook werkt als een anti-inflammatoire, parkeerstroken olie van de huid en reinigt de poriën.

Voordelen van groene thee

De tannines in groene thee werken als een samentrekkend op de huid, die helpt bij het verminderen van wallen. Groene thee helpt ook om verzachten de huid en het heeft antibacteriële middelen, die met huidirritaties of vlekken helpen kunnen. Groene thee ook beschermt de huid tegen de vrije radicalen die versnellen van veroudering in de huid en helpt om dode huidcellen te verjongen en opruimen van acne.

Aspirine gezichtsmasker

Een aspirine masker misschien iets worden drogen op uw huid, dus je moeten zult aanpassen van het masker volgens uw huidtype en de reden voor het gebruik ervan. Als je vette huid hebben en wil een alle-over gezichtsmasker om de vettigheid, plet omhoog ongeveer vijf aspirine tabletten in een kom. Meng in een paar eetlepels warm water om een pasta. Verspreid de plakken op je hele gezicht en daar laat het gedurende vijf minuten. Spoel het af met warm water. Als je huid droog is, voeg een eetlepel honing aan het mengsel om te herstellen van vocht. Voor acne, schar de aspirine en water plakken rechtstreeks op de acne-plekken. Daar laten overnachten, dan het afwassen in de ochtend. Als u allergisch voor aspirine bent, geen gebruik van dit masker en vermijden krijgend het masker in uw ogen, neus of mond.

Groene thee gezichtsmasker

Een groene thee-gezichtsmasker blijft uw huid gloeien en verjongd. Maak een masker door het mengen van 3 eetlepels yoghurt en 1 eetlepel van grond-up groene thee bladeren. Het mengsel op je gezicht glad, laat het op voor 20 minuten, dan afwassen met warm water. ¼ kopje groene thee en twee capsules van vitamine C is een ander recept voor een zelfgemaakte masker. Breng het mengsel aan uw huid met een katoenen bal en glad op een dunne laag van vaseline te vergrendelen in het masker. Wacht 20 minuten voordat het spoelen van het masker van je huid.


gerelateerde artikelen