Wat spieren werkt de Stairmaster?

July 10

Wat spieren werkt de Stairmaster?

De Stairmaster biedt een cardio-training, terwijl de bouw van de spier uithoudingsvermogen en toning lager-lichaamsspieren. Drie Stairmaster sessies doen rapporten een week helpt Toon en de benen, slank "Fitness" tijdschrift. Terwijl de leuningen u evenwicht helpen, controleert u of bent u niet leunend op hen en verschuift de focus van je onderlichaam. Als je knieproblemen hebt, praat met uw arts voordat u de Stairmaster.

Toon uw achterkant

U gebruikt uw bilspieren en hamstrings telkens als u uw hiel erdoor en til je voet op de volgende trap. Sterke kont en de dij spieren verbeteren fysieke verschijning en atletisch vermogen, waardoor het makkelijker om te lopen, springen en gedrongen. Probeer een trap te verhogen van de intensiteit van gespierde overslaan.

De macht van uw Quads

Klimmen de Stairmaster daagt de quads, of de voorkant, bovenste gedeelte van je benen. Overslaan van een trap ook ups met de ante voor de quads. Quads macht veel bewegingen, waaronder wandelen, lopen en kraken.

Versterken van uw kalveren

De Stairmaster werkt de kalveren, op het lagere, achterste gedeelte van je benen. Als u uw kalveren benadrukken tijdens uw training wilt, verschuiven uw gewicht op de bal van je voeten.


gerelateerde artikelen